Kõigepealt õppis ta ökonoomikat, siis ärijuhtimist ja nüüd on ta leidnud tee oma tõelise kutsumuseni, milleks on rõivadisain. Kooli ja põhitöö kõrvalt õpetab Diana modellikoolis pisikesi moehuvilisi, kuidas õigesti käia, istuda ja astuda.

Õhtusöögisaates tutvustas Diana külalistele päris esimest korda oma uut õhtukleitide kollektsiooni.

Diana retseptid:

Esimene eelroog: Veiseliha tar-tar

Vaja läheb:
veise sisefileed
3 šalottsibulat
5 kornišori
worchesteri kastet
soja kaste
5 munakollast
ciabattat
oliivõli

Valmistamine:
Lõika veise sisefilee väikesteks tükkideks. Haki sibulad, kornišorid ning sega maitseainetega läbi. Pane tar-tar umbes 2 tunniks külmkappi. Rösti ciabattad ning serveeri koos veiseliha tar-tari ning munakollasega.

Teine eelroog: Muskaatkõrvitsa-cappuccino supp

Vaja läheb:
muskaatkõrvitsat
2 kanapuljongikuubikut
200 ml vahukoor
oliivõli

Valmistamine:
Tükelda muskaatkõrvits. Pane vesi keema, lisa puljongikuubik ning keeda muskaatkõrvits väheses vees pehmeks. Püreesta kõrvits blenderis. Pane segu tagasi potti ning kalla peale vahukoor (ei tohi läbi segada). Serveeri supp koos oliivõliga.

Pearoog: Metsaseene risotto

Vaja läheb:
500 g risottoriisi
3 šalottsibulat
300 ml valget veini
500 ml vett
pruunid shemei seened
valged shemei seened
15 päikesekuivatatud tomatit
200 g parmesani juustu
Salat:
hernevõrseid
kirsstomateid
oliivõli
balsamico

Valmistamine:
Haki sibulad ja prae õlis. Lisa risottoriis ning prae mõni minut. Lisa hulka vein ja lase minutike haududa. Vala peale vesi. Lase riisil 12-15 minutit keeda, vahepeal segades. Riis on valmis, kui ta on pealt pehme, kuid keskelt kõva. Eraldi pannil prae shemei seened ja hakitud päikesekuivatatud tomatid. Lisa pruunistatud seentele ja päikesekuivatatud tomatitele risottoriis ning prae läbi. Riivi risottole parmesani juustu. Salati valmistamiseks lõika kirsstomatid sektoriteks ning lisa hernevõrsetele, maitsesta oliivõliga. Serveeri risotto ning aseta sellele salat. Lisa salati peale balsomicot.

Magustoit: Crème brûlée

Vaja läheb:
5 munakollast
5 spl tuhksuhkrut
500 ml vahukoort
vaniljekaun

Valmistamine:
Kuumuta koor ja vanillikaun kastrulis keemiseni. Sega teises kausis munakollased ja suhkur. Tõsta koor tulelt ja eemalda vanillikaun. Lõika kaun pikuti pooleks, tõmba seemned noaotsaga seest välja ja sega koore hulka. Vispelda koor munakollase segu hulka. Vala segu tagasi kastrulisse, aseta kuumaveevanni kohale ja kuumuta pidevalt segades umbes 15 minutit, kuni see veidi pakseneb. Kuumuta ahi 175 kraadini. Vala brüleekreem ahjupannile asetatud vormidesse, nii et need oleksid 2/3 ulatuses täidetud. Küpseta brüleesid 35- 45 minutit. Võta välja, jahuta ja hoia kuni serveerimiseni külmkapis. Sõelu vormide peale kiht tuhksuhkrut ja karamellista leeklambiga või 250-kraadises ahjus grillelemendi all. Serveeri brüleed värskete marjadega.