Pereelu ja lapsi Liina veel ei planeeri, sest karjäär on tema elus kindlalt esikohal. Liina suureks unistuseks on oma rõivabrändiga murda välisturule.

Retseptid
Esimene eelroog: Kappari- tatra makaroni salat

Vaja läheb:
jääsalat
basiilik
kapparid
1 pk sinki
1dl tatramakarone
1 pk kirsstomateid
tšilli-küüslaugu õli
sool
pipar
Valmistamine: Keeda tatramakaronid. Tükelda jääsalat, kirsstomatid, basiilik ja sink. Sega kõik komponendid tšilli-küüslaugu õliga. Maitsesta salat soola ja pipraga. Lõpetuseks lisa salatisse kapparid. Lase salatil natukene seista, et maitsed jõuaksid seguneda.

Teine eelroog: Pesto forellisupp
Vaja läheb:
2 spl õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
500 g purustatud tomatid
1 l kalapuljong
5 kartulit
2 porgandit
1 tl tüümian
1 tl suhkur
petersell
1 sl roheline pesto
500 g forellifilee

Valmisatmine: Haki petersell, sibul ja küüslauguküüned. Lõika kartulid ja porgandid kuubikuteks. Kuumuta õlises potis hakitud sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta mõni minut ning lisa tomatid, vala juurde puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa potti kartulid, porgandid ja tüümian. Maitsesta supp suhkru ja pestoga. Keeda suppi kuni kartulid on pehmeks keenud. Lõika forellifilee kuubikuteks ja lisa supile. Keeda suppi veel 5 minutit. Lisa supile hakitud ürdid. Serveeri supp sepiku või itaaliapärase leivaga.

Pearoog: Merevaigukattega kanafilee valge veini kastmes kartulipüreega
Vaja läheb:
5 tk kanafilee
200 g merevaik
2 tk küüslauguküün
2 dl valge vein
petersell
sool
pipar
kartulid
250 ml piim

Valmistamine: Maitsesta kana soola ja pipraga. Pruunista kanafilee pannil paar minutit mõlemalt poolt. Sega merevaigu hulka maitseained ning määri liha peale. Aseta kanafileed ahjuvormi nii, et vahele jääks piisavalt ruumi – siis on tulemus parem. Vala ahjuvormi põhjale pisut mahedat valget veini. Küpseta kanafileed 200 kraadi juures 20- 30 minutit. Kartulipüree valmistamiseks keeda potitäis eelnevalt kooritud kartuleid. Kui kartulid on keenud, siis kurna vesi potist välja. Tambi kartulid potis pudruks ja lisa hulka tassitäis külma piima. Maitsesta kartulipudru soola ja pipraga, võib lisada ka küüslaugusoola. Serveeri kanafilee kartulipudruga, mis on petersellioksaga kaunistatud.

Magustoit: Mascarpone tiramisu
Vaja läheb:
300g biskviitküpsised
3 dl kange kohv
4 spl liköör või brändi
4 spl suhkur
500g marscapone toorjuust
4 tk munakollane
tume šokolaad
Valmistamine: Valmista kohv ja sega likööriga. Sega toorjuust lusikaga pehmeks, lisa suhkur ja munakollased. Aseta pokaali põhja küpsised, nirista peale kohvisegu ja tõsta peale toorjuustukreem, kaunistuseks riivi magustoidule tumedat šokolaadi. Pane magustoit tunnikeseks külma.