Alates 1. juunist 2011 täidab Reno Tartu maavanema kohuseid. Maavanema ametikohta kavatseb ta võtta täie pühendumusega ja palju korda saata. Meest sõnast, härga sarvest.

Hariduselt on Reno füüsik, praegu omandab magistrikraadi Eesti Maaülikoolis ökonoomika ja ettevõtluse erialal. Reno suureks huviks on poliitika, ta kuulub Eesti Reformierakonda alates 2001. aastast.

Vabal ajal on tema huvialadeks reisimine, tervisesport, kalastamine, golf ja piljard. Reno on osalenud mitmel jooksumaratonil. Viimaseks uueks hobiks on fotograafia. Veel meeldib võõrustada sõpru enda valmistatud hõrkude roogadega.

Renos ei puudu ka annus edevust, mis ühes eesti mehes on üsna haruldane, ilmselt on see omadus aidanud tal nii kaugele jõuda. Igatahes pole „Õhtusöök viiele“ mitte esimene telesari, kus ta osaleb, aastaid tagasi lõi Reno kaasa tõsielusarjas „Robinsonid”.

Renole on omistatud Lõuna politseiprefektuuri teenetemärk silmapaistvate teenete eest Lõuna politseiprefektuurile.

Reno retseptid:

Esimene eelroog: Kreekapärane Feta juustu salat

Vaja läheb:
250 g Feta juustu
300 g kirsstomateid
150 g musti kivideta oliive
5 viilu röstsaia
Vahemere ürdisegu
salatilehed

Valmistamine: Rösti saiaviilud krõbedaks ning lõika kuubikuteks. Tükelda teised koostisosad ning sega omavahel. Serveerida tükeldatud komponendid taldrikule pandud salatilehel ning maitsesta Vahemere ürdiseguga.

Teine eelroog: Kanapuljongi leem uputatud munadega

Vaja läheb:
800 g kanatiibu
2 tk porgandit
petersellilehti
5 vutimuna
5 kanamuna
soola
pipart

Valmistamine:
Keeda kanatiivad maitsekaks puljongiks, lase segu läbi sõela. Keeda valminud puljongileemes porgandiviilud ning maitsesta soola ja pipraga. "Uputa" keevasse vette koorest lahtilöödud munad. Serveeri munad supikausis ülevalatuna puljongileemega. Kaunistuseks kasuta petersellilehti.

Pearoog: Ahjulõhe küpsetatud köögiviljadega

Vaja läheb:
Kala:
1 kg lõhefileed
4 tk sibulat
4 tk tomatit
5 spl majoneesi
200 g juustu
soola
pipart
Köögiviljad:
150 g suvikõrvitsat
150 g tomateid
150 g paprikat
150 g lillkapsast
150 g kurki
150 g Balsamico kastet
soola
pipart
Valmistamine:
Kata kala majoneesiga, maitsesta soola ja pipraga, lisa sibula- ning tomativiilud. Maitsesta kala soola ja pipraga ning lisa peale juust. Küpseta kala ahjus kuni juust on kuldpruun. Haki köögiviljad ja sega omavahel, maitsesta balsamico kastmega ning küpseta ahjus poolpehmeks.

Magustoit: Jäätis

Vaja läheb:
600 ml vahukoort
2 spl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
200 ml vaarika toormoosi
värsket piparmünti

Valmistamine:
Sega omavahel vahukoor, suhkur ja vaniljesuhkur ning vahusta paksuks massiks. Sega vahustatud komponendid üllatusmeetodil (vedela lämmastikuga jahutades) ja valmista kiirelt kohapeal jäätis, mida serveeri vaarika toormoosi ning piparmündilehega.