Marika on tõeline adrenaliinisõltlane, vabal ajal tegeleb ta rallisõiduga. Selle juures võluvad teda kõige enam kiirus ja võistlusmoment. Marikat iseloomustavad kõige paremini otsekohesus ja sarkastiline huumorimeel - tema juba vastust võlgu ei jää. Õhtusöögiks on ta enda kasvatatud lambatallest valmistanud maitsvad kotletid.

Retseptid
Esimene eelroog: Juuretise, speltajahu ja püüli nisujahuga küpsetatud bruschetta, mis on täidetud tomati ning lambapiima juustuga
Vaja läheb:
Bruschetta:
püüli nisujahu
speltajahu
juuretist
soola
suhkrut
Segu:
tomatit
paprikat
lambapiima juustu
küüslauku
punane sibul
soola
pipart
oliiviõli

Valmistamine:
Burschetta valmista juuretise, speltajahu ja püüli nisujahuga. Bruschetta katte jaoks tükelda punane sibul, paprika, tomat, lambapiima juust ja küüslauk. Lisa segule oliiviõli ja maitsesta soola ja pipraga. Lase segul enne serveerimist külmkapis seista, et maitsed jõuaksid seguneda. Viiluta sai ning määri segu saiale. Serveeri.

Teine eelroog: Porgandi-kruubisupp seentega
Vaja läheb:
kruupe
sibulat
porrut
porgandeid
kukeseeni
puljongikuubikuid
peterselli
margariini

Valmistamine:
Pane kruubid umbes 4-5 tunniks külma vette likku. Lase leotatud kruubid keema, lisa puljongikuubikud ja hakitud porgand ning keeda komponendid pehmeks. Haki sibul ja porru ning pruunista pannil. Vahepeal lisa pannile eelnevalt võis sisse tehtud kukeseened ning pruunista kogu segu. Lisa segu supile ja lase keema. Enne serveerimist lisa supile ka peterselli.

Pearoog: Lambaliha hakkšnitsel
Vaja läheb:
lambaliha
vasikaliha
küüslauku
sibulat
sinepit
riivsaia
viie pipra segu
kartuleid
õli
porgandit
kaalikat
valge kastme pulbrit
soola

Valmistamine:
Tükelda lamba- ja vasikaliha ning lase läbi hakklihamasina. Tükelda küüslauk ja sibul ning lisa lihamassile. Maitsesta liha soola, sinepi ja viie pipra segu. Koori porgand, kartul ja kaalikas ning pane keema. Samal ajal vooli lihasegust šnitslid ja rulli riivsaiast läbi. Vahepeal valmista kastmepulbrist ja veest kaste, lase see enne serveerimist keema. Serveeri šnitslid juurviljade ja kastmega.

Magustoit: Rukkijahuvaht moosiga
Vaja läheb:
Koplimäe rukkijahu
vett
kodust õunamahla
Demera suhkrut
vahukoort
punasesõstra-apelsini moosi

Valmistamine:
Pane vesi keema ning lisa veele nii palju suhkrut, et tekiks siirup, lisa siirupile kodust õunamahla. Kui siirup on keema läinud, lisa rukkijahu, samal ajal segu segades. Kui rukkijagu on segule sisse segatud, võta pott tulelt ja lase segul jahtuda. Jahtunud segu tuleb vispliga vahtu lüüa. Serveeri magustoit koos vahukoore ja punasesõstra – apelsini moosiga.