Iseloomult on Kalle sõbralik ning toetav. Küllap annab sellesse oma panuse ka mehe elukogemus – ta on õppinud Moskvas ning näinud ehtsat vene üliõpilaselu, samuti veetnud pikemalt aega Indias. Kalle toidudki on kantud kergest India-ideest. Muuseas, Kallele pole „Õhtusöök viiele“ enam mingi uus kogemus, sest täpselt samast saatest võttis ta osa ka Venemaal.

Retseptid
Esimene eelroog: Kana-šampinjoni-juustu salat viinamarjade ja granaatõunaga

Vaja läheb:
kanafilee
šampinjonid
Edami juust
küüslauk
ingver
soja kaste
must ja punane pipar
viinamarjad
granaatõuna seemned
kanamasal
karri
Valmistamine: Haki kanafilee, šampinjonid, küüslauk ja ingver. Prae tükeldatud komponendid õlisel pannil. Praadimisel lisa hulka ka soja kaste ja pipar. Kui komponendid on krõbedaks praetud, siis riivi peale juust. Lõika viinamarjad pooleks ja lisa koos granaatõunaseemnetega salati hulka. Sega salat läbi, pigista peale sidrunimahla ja maitsesta.

Teine eelroog: Peedipüreesupp seesamiseemnetega
Vaja läheb:
peet
porgand
sibul
küüslauk
ingver
sulatatud juust
sojakaste
punane pipar
must pipar
kanapuljong
seesamiseemned
Valmistamine: Koori sibulad, küüslauk, porgandid, ingver ja haki väiksemateks tükkideks. Pane hakitud komponendid kanapuljongi kuubikuga keema. Kui komponendid on potis pehmeks keenud, on aeg need püreerida. Sega supi hulka sulataud juust. Maitsesta supp sojakastme ja pipardega ning serveeri koos eelnevalt röstitud seesamiseemnetega.

Pearoog: Rosinate ja pähklitega riis koos vürtsika kana ja ananassiga
Vaja läheb:
riis
rosina-pähkli mix
kurkum
kanafilee
sibul
küüslauk
porgand - riivitud
ingver
paprika
konservananass
kanamasal
karri
punane pipar
tšillipipar
Valmistamine: Keeda riis, maitsesta soolaga. Rösti pannil pähkli-rosina mix. Kurna riis. Lisa potti riisi hulka õli ja röstitud pähkli-rosina mix. Maitsesta riis kurkumiga. Tükelda ingver, paprika, küüslauk, sibul ja kanafilee endale meelepärasteks tükkieks. Riivi porgand. Prae komponendid pannil. Maitsesta rooga kanamasala, karri, punase pipra ja tšillipipraga. Serveeri riis ja kana eraldi anumates.

Magustoit: Pošeeritud pirnid jogurti vahukoorega ja jõhvika kastmes
Vaja läheb:
pirn
hibiskuse tee
jõhvikad
maitsestamata jogurt
vahukoor
kaneel
vanilje
Valmistamine: Koori pirnid. Keeda pirne Hibiskuse tees umbes 12-15 minutit. Vahusta vahukoor suhkruga, sega vahukoor maitsestamata jogurti, kaneeli ja vaniljega. Purusta jõhvikad ühtseks massiks. Serveeri pošeeritud pirnid, vahukoore ja jõhvika kastmega.