Nimi:
Hele-Mai Mängel

Sünniaeg:
13.10.1998

Päritolu:
Heade mõtete linn, Tartu

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Jubedaid laule, ma arvan, ei ole. Millist ei jaksa enam kuulata, sest seda saab hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks? "Havana" ilmselt.
Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
JoJo "Too Little, Too Late" See laul oli väiksena kõrvetatud koos Pussycat Dollsi lauludega küll vist künnele erinevale CD'le, mis vahelduva eduga ära otsustasid kaduda.
Sinu guilty pleasure laulud, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada ja laulud, mida alati kaasa laulad:
Ükskõik mis laul Justin Bieberi "My World 2.0" albumilt, sest ka mina olen põdenud oma varajastes tiinekates kurikuulsat "bieber feverit". "Baby'st" "Somebody To Love'ini" oskan ma suure tõenäosusega tänase päevani kõik lood sõnasõnalt kaasa laulda.
Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Kõik kuulsamad ABBA hitid nagu näiteks "Dancing Queen" või "Mamma Mia"
Artist, keda austad enim:
Tänasel hetkel noore inimesena on mind kõige enam inspireerinud paljudele ehk tundmatu, aga maailmas üha rohkem laineid lööv multitalentne Korea poistebänd BTS. Avastades nad peaaegu 2 aastat tagasi ja süvenedes nende muusikasse ja live performance'itesse, jäin ma täiesti sõnatuks, sest polnud midagi nii lahedat veel kogenud.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Minu vanatädi on Eesti kultusfilmist "Siin me oleme" tuntud "Kohviveski" ehk armastatud Lia Laats ning minu isa poolvend on andekas laulja ja laulukirjutaja InBoil ehk Andrus Rootsmäe.

Pööraseim seiklus:
Minu elu pööraseim seiklus on seni kahtlemata 2014. aasta Itaalia reis, mille võtsime ette parima sõbrannaga, kui olin just 16 saanud. Reis hõlmas seljakoti kaotamist (mille seisemust ehtisid klassivennalt laenatud 100-eurosed kõrvaklapid, kuid mille me õnneks tänu vahvatele Pisa politseinikele kenasti kaotatud ja leitud asjade seast kätte saime) ja valele rongile minekut (milles ma jõudsin poole tunni jagu magada, vastasistuva daami sülekoeraga pilti teha, kõhu täis süüa ja siis suures paanikas suvalises peatuses kiirelt rongilt maha tulla).

Kirjelda oma stiili:
Ma arvan, et nii minu elustiili kui ka riietus stiili saab kirjeldada samamoodi: vahel ei jaksa üldse ja olen lihtsalt nii, nagu ette juhtub. Siis jälle aga olen väga kõrgelt motiveeritud ja elan päeva kuldsete sõnade järgi "go big or go home".

Foto, mis iseloomustab sind kõige paremini:
Pildil peace-märgi ja yes-särgiga poseerides on näha selgelt minu naiivselt positiivset ellusuhtumist, mida on mulle korduvalt ette heidetud, kuid mis mind tegelikult ainult tugevaks on teinud. Kõikide kukkumiste järel olen tõusnud just tänu sellele, et olen alati suutnud endale öelda: "See oli koht õppimiseks ja teadmiste talletamiseks ning parim on veel alles ees!"

Hele-Mai Mängel