Nimi:
Helis Järvepere-Luik

Sünniaeg:
27.07.1999

Kust oled pärit:
Viru-Nigula vald, Kabeli küla

Kõige jubedam laul, mis on praegu populaarne:
Minu arust ei ole selliseid jubedaid laule, ma arvan, et igal laulul on keegi, kellele see meeldib.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Prince - The Beautiful Ones. See on juba pikka aega mu üks lemmikumatest lauludest olnud ning ma näen, et selle loo esitamiseks on palju erinevaid väljundeid ja arranžeeringuid. Seda ise laval laulda olen tahtnud kogu aeg ning äkki on võimalik, et see isegi juhtub staarisaates.

Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Earth, Wind & Fire - September. Olen tegelikult paar korda seda öelnud inimestele, aga keegi ilmselt ei tea, kui palju ma tegelikult seda lugu kuulan ning kui laheda feelingu see mulle annab.
Laul, mida alati kaasa laulad:
Beyonce - Love On Top
Seda laulu on lihtsalt võimatu mitte kaasa laulda, sest see on nii kaasahaarav.

Laul, mis kohe tuju rõõmsaks teeb:
Queen - Don't Stop Me Now
See on ausalt üks rõõmsamaid laule, mida tean. Iga kord, kui ma tunnen end natuke kurvalt või mul pole jaksu midagi teha, kuulan seda ning oleksin nagu mingi energialaksu saanud.

Artist, keda austad enim:
Ma austan väga mitmeid artiste, kes annavad enda muusikaga edasi konkreetset sõnumit ning teevad enda asja pühendunult, aga enim austan Beyoncet. Ta hääl on lihtsalt nii unikaalne ja võimas ning see kuidas ta suudab reaalselt teha laval sellist koreograafiat ise samal ajal lauldes, on uskumatult vägev.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Kui ma saaks, siis ma sõidaks päevad läbi autoga ja lihtsalt kuulaks hästi valjult enda lemmikut muusikat. Ma olen tegelikult alati väga väga kurb, kui olen sihtkohta pärale jõudnud, sest see tähendab, et autosõit on lõppenud.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Minu kõige pöörasem seiklus oli eelmisel aastal 26. juulil, kui ma käisin Stockholmis Beyonce kontserdil. See toimus ööl vastu minu sünnipäeva, kui ma sain 17, ning mu sünnipäevakingiks oli VIP-pilet. Kui olin lava äärde kohale jõudnud, olin ma reaalselt selle sama trepi vastas, kuhu Beyonce istuma pidi tulema, ehk ma olin kõige ees. Mul oli üliebamugav ja naljakas seal midagi teha, kuna turvamees seisis täpselt minu kõrval ja vaatas mind terve kontserdi aja ülitüdinenud ning kohkunud pilguga, sest ma lihtsalt karjusin ja hüppasin seal nagu hull. Lõppkokkuvõttes ma katsusin Beyonce sõrmi ning peale kontserti ekslesin öises Stockholmis paar tundi, enne kui mu ema, väike õde ja vend mu taksoga üles leidsid. See oli kindlasti üks lahedamaid ja meeldejäävamaid öid minu elus.

Kirjelda oma stiili:
Ma ei taha öelda, et mul oleks kindel riietumises stiil, mida jälgin. Mulle meeldib lihtsalt poes ringi käia ja osta just see asi, mis sel hetkel enim meeldib. Üldjuhul meeldivad mulle igasugused tagid, lahedad särgid, mugavad jalanõud ning katkised teksad.

Foto, mis iseloomustab sind kõige paremini: Siin pildil olen ma enda koera Ruudiga. Ma olen kogu elu armastanud loomi ning kui minu sotsiaalmeedia kontodel natuke ringi vaadata, on ilmselt iga teine pilt minust koos mu kahe kassi või kahe koeraga.