Nimi:
Jüri-Saimon Kuusemets

Sünniaeg:
11.11.1997

Kust oled pärit:
Sündisin Tallinnas, juured on Hiiumaal ja Märjamaal.

Kõige jubedam laul:
Muusikamaitse on nii individuaalne ja isiklik asi, et ebaeetiline oleks hakata ühtegi laulu laimama.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates esitada tahaksid:
Neid on tegelikult kaks tükki, millest esimene oleks Ruja "Vaiki kui võid" Sellel laulul on mulle isiklik tähendus ning ma sooviksin selle oma varalahkunud vanaisale pühendada, kelle nime ma ka ise kannan.
Teiseks lauluks, mida kindlasti laulda tahaksin, kui vähegi hääl lubab, on The Weeknd "Reminder", sest mulle tohutult meeldib selle laulu vibe ja sound.
Guilty pleasure lugu:
Väga rahulik ja mõnus kuulamine.
Laul, mida alati kaasa laulan:
Uskumatult motiveeriv laul, trennis olles panen selle alati mängima ja maigutan suud kaasa, see on mu naturaalne energia-boost.
Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Kohe kindlasti Vaiko Epliku "Soorebased", mis viib mind kohe tagasi Hiiumaale saunamaja eesruumi, kust avaneb vaade udusele merele. Kuulan seda alati, kui meel on kurb.

Artist keda austad enim:
Arvan, et selleks oleks minu puhul Kanye West, sest olen teda alati võtnud kui trendiloojat nii muusika- kui ka moemaailmas.

Asi, mida keegi minu kohta ei tea:
Olen seadnud eesmärgiks end 40. eluaastaks Hiiumaal sisse seada ning pesta end puhtaks pseudoprobleemidest ja pinnapealsusest, mida ma juba praegugi püüan enda juures pärssida. Natuke tõsisem teema, aga see on üks nendest asjadest, mida ma pole veel kellegagi arutanud.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Selle küsimusega meenub mulle ehedalt üks aastatetagune koorireis Itaaliasse, kus ööbisime igivanas kloostris, mida ümbritses tohutult kõrge kivist müür. Hiilisime sõbraga öösel tubadest välja, ronisime üle müüri ja sukeldusime Itaalia linnakese ööellu. Paiknesime vanemas linnaosas ning ööhämaruses selles linnas rändamist pean siiani üheks oma lemmikuimaks seikluseks.

Iseloomusta enda stiili:
Viimasel ajal olen kaldunud natuke minimalistlikuma stiili peale, küll aga meeldivad mulle veidra kujundusega sokid.

Foto:
Pildil on suurepäraselt kajastatud minu lavanärv enne pealeminemist.