Nimi:
Katriin Rebeca Selirand

Sünniaeg:
12. august 1999

Päritolu:
Olen pärit Tallinnast, aga juured on Hiiumaal ja Saaremaal.

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Sellele mõeldes ei tule mulle praegu pähe ühtegi lugu, mis hetkel oleks väga tuntud nii Eestis kui ka välismaal, mis mulle üldse ei meeldiks, seega toon lihtsalt välja, et mulle üldiselt meeldivad rohkem pop-jazz ja funky stiilis lood kui Metallica näiteks.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Beyonce "Love on Top". See laul on pikka aega olnud üks mu lemmiklugusid ja kuigi on lugu väga keeruline, siis tean, et see on väga hea väljakutse mu jaoks.
Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Sellele küsimusele mõeldes kuulasin kõik playlistid läbi ja lõpuks jõudsin ABBA playlistini ja nüüd ei suudagi valida seda ühte kindlat lugu, sest kõik lood on täpselt need minu guilty pleasure laulud, aga kindlasti tahan välja tuua. "Money, Money, Money", "The winner takes it all", "Take a chance on me", "Gimme! Gimme! Gimme!", "Dancing queen"
Laul, mida alati kaasa laulad:
Queen "Don’t Stop Me Now", sest seda laulu ei saa lihtsalt kuulata niisama. Queeni laulud lihtsalt kutsuvad alati kaasa laulma.
Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Bruno Marsi "Uptown funk" kindlasti, sest see lugu lihtsalt on nii tantsuline ja kaasahaarav minu jaoks.

Artist, keda austad enim:
Beyoncé – minu kõige lemmikum arstist juba väga pikka aega.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Väga paljud ei tea, et elan Eestis täiesti üksi. Kogu mu perekond kolis eelmisel aastal Rootsi ning jäin 17-aastasena üksi Eestisse viimast keskkooliaastat lõpetama.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Üks pöörasemaid väljakutseid minu jaoks praeguseni on olnud töötamine Lottemaal Lotte karakterina. See on olnud niivõrd hea kogemus ja seiklus tervelt 2 minu viimast suve!

Kirjelda oma stiili:
Riietun alati toon-toonis, et kõik värvid omavahel sobiksid ja ma end hästi tunneks. Armastan erksaid toone. Mulle meeldib väga ka kõrvarõngaid kanda ja kontsakingi armastan ka. Juustesse armastan alati lokke teha ning iga outfiti juurde on mul alati olemas ka vastavat tooni huulepulk.

Katriin Rebeca Selirand