Nimi:
Rauno Gutman, nime sain ma enda isa sõbra Rauno Grossi järgi.

Sünniaeg:
Esimene august, aastal 2001.

Kust oled pärit:
Olen pärit Harjumaalt, Nissi vallast (Nüüdsest saue vald) Turba alevikust.

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Minu enda jaoks polegi ühtegi "jubedat" laulu, mis hetkel tabelites eksisteerib. Kõik laulud on omamoodi kuulatavad ning nendest on midagi õppida.

Lemmiklugu, mida ma kindlasti ka staarisaates laulda tahaksin:
Minu üheks suurimaks lemmiklooks on mu lemmikartisti poolt loodud ja seda ma kavatsen järgmisteks voorudeks ka valida: Niall Horan "On The Loose"
Minu guilty peasure lugu, mida siiamaani avalikult pole tahtnud tunnistada on:
Neid lugusid on päris mitu, aga välja tooksin Ronan Keatingu "When you say nothing at all"
Laul, mida alati kaasa laulan:
Selleks lauluks on Ed Sheerani "Perfect". Just sellepärast, et see on läbi ja lõhki ära kuulatud ja pähe õpitud.
Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Mind rõõmustavad paljudki laulud, aga kõige rohkem tõstab mu tuju Niall Horani repertuaarist lugu "Flicker"

Artist, keda austan enim:
Austuse välja teeninud artiste on vägagi palju, aga kõige rohkem austust on mul Niall Horani vastu, just sellepärast, et algselt võttis ta osa UK "X-Factorist" ja on kõvasti tööd teinud, et jõuda just sinna, kus ta praegu on. "X-Factoris" pandi Niall Horan gruppi, millest hiljem tuli välja ansambel One Direction. Peale seda kui One Direction pausile läks, on Niall Horan kõvasti tööd teinud, et jätkata sooloartistina.

Asi, mida keegi minu kohta ei tea:
Minu kohta ei tea mitte keegi, et ma kodus olles panen mikrofoni kõlaritele taha, ühendan telefoni kõlaritega ära ja hakkan karaoket laulma. (Seda juhtub peaaegu iga päev)

Minu kõige pöörasem seiklus:
Siiamaani on minu kõige pöörasemaks seikluseks olnud reis Maltale. See on küll üks pikk jutt, aga võtan lühidalt kokku. Meid pandi kasuperedesse, et seal koolis käia, aga minu ja mu hea sõbra Raidi kodu asus koolist üpris kaugel. Kuna me olime ära unustanud, mis teed pidi kooli hommikul kõndida, siis tegime peaaegu tervele linnale ringi peale. See kestis umbes 3 tundi ehk siis kooli me ei jõudnudki tol päeval, vaid pidime lihtsalt koju tagasi jalutama.

Kirjelda oma stiili:
Stiili suhtes olen ma olnud üldiselt täiesti casual, ehk siis tavaline. See tähendab, et mul riietus on üldiselt elegantne, aga samas ka mugav.

Foto, mis iseloomustab mind kõige paremini: