Tõhela külas ja selle ümbruses elab umbes 170 inimest, külaelu keskuseks on rahvamaja. Selle lähistel asub vana õigeusu kirik. Rahvamaja on umbes 100 aastat vana ja seal on aegade jooksul olnud mitmeid erinevaid asutusi.

Saatemeeskonnale kirjutanud kohalik elanik Siivi on töötanud selles majas aastakümneid, kaheksakümnendate lõpus töötas ta seal lasteaiakasvatajana ja hiljem kasutatud riiete müüjana. Naine on majas palju üksi viibinud ja korduvalt tundunud, et midagi jälgib teda.

"Ma olen tundnud, kuidas keegi mind selga tagant vaatab, aga kedagi ei ole. Ühel õhtul lappasin riideid, äkki tundsin, et keegi seisab mul selja taga. Vaatasin üle õla ja nägin üht kuju. Seisin mitu minutit paigal ja tardusin. Ma tahaks kinnitust saada, et kas nemad ka tunnevad seda, mida mina tunnen," põhjendas Siivi seda, miks ta saatemeeskonnale kirjutas.

Esimesena asus ülesannet lahendama tervendaja Ervin. Mees sammub majja ja laseb Siivil enda silmad kinni siduda ja alustab keskendumist. "Siin majas on toimunud üks enesetapp," sõnas Ervin. Külaelanikud teadsid rääkida, et külas oli küll 30ndatel enesetapp toimunud, kuid see polnud selles majas aset leidnud.

Ervin tundis ära, et naist on ähvardanud kummalised jõud just selja tagant. Ervin näitas Siivile rohelist helendavat surnupealuud musta lina all. Siivi sai šoki, sest just sellist asja oli ta selles majas näinud.

Järgmisena asus ülesannet lahendama Helve, temaga hakkas vana hoone kohe rääkima. "Tõmbab sinna allapoole, maa alla. Siin on tühimik all ja tõmbab sinna," sõnas Helve. Mõned külaelanikud väidavad, et majas pole kunagi keldrit olnud. Teised jälle väidavad, et on. Helve kahtlustab, et majas on toimunud topeltmõrv, kuid külaelanikud sellist asja ei usu.

"Siin on sajandeid tagasi olnud üks püha koht. See maja on siia hiljem tehtud. Siia on kunagi käidud tegema ohvriande," arvas Helve. Külaelanikud jäid Helve pakkumiste suhtes skeptilisteks.

Nõid Anete tunnetab maja kõigepealt väljastpoolt. Anete arvab ära, et maja on seotud lastega. Tal on õigus, majas oli tõesti pikka aega kool ja lasteaed. Anete arvab, et keegi on selles majas hulluks läinud. Anete on juba teine nõid, kes hakkab rääkima müstilisest pealuust.

Nõiateaduste magister Liina oli põhjalikult ette valmistunud, nimelt oli ta võtnud kaasa fooliumisse mässitud seasüdame. Nõid Liina ajas Siivi kimbatusse, kuna vehkis pidevalt noaga ja rääkis, et majas on kedagi tapetud. "Siin maja ümbruses on mitmeid mõrvasid," oli Liina ärevil.

Skandaalne Martin asus kohe rääkima Siivi meestest. "Tead sa naine, mis ma sulle ütlen, sa pead otsima üles meeselemendi. Sa ei saagi endale meeselementi kõrvale. See viga on sinus, selle oled sina ise siia kaasa tooonud," sõnas Martin.

Tuleb puhastus teha. Martini jutt jättis Siivile väga tugeva mulje. Külarahvale jättis Martin hea mulje, kuna esines väga jõuliselt. "Eks see oli õige ka," sõnas üks külaelanik Martini rünnaku kohta Siivi pihta.

Alisa vapustas kõiki, kui tundis, et Siivil oli olnud laps, kuid ta jäi sellest ilma. "Te olete viimasel ajal tajunud kedagi enda ümber ja seda on mitmeid kordi juhtunud," tunnetas Alisa. Seejärel liikus nõid koos külarahvaga mahajäetud kiriku poole.

Alisa hakkas rääkima preestrist, kes oli kummitavas majas kunagi ära surnud. Alisa arvas, et kirikuisa kummitab küla seetõttu, et ei saanud aru, kuidas tema jumal nii ebaõiglane saab olla.

Siivi jäi nõidade tööga rahule. "Mina olen rahul," sõnas Siivi.

Järgmisena pandi nõiad proovile kasiios - nad pidid ruletinumbreid ennustama. Võimalus oli teenida kuni 1000 eurot. Tuleb tõdeda, et ruletimängus ei suutnud ükski osaleja üllatada ning tulemusi arvestataval tasemel ette ennustada.

Kolmandas katses pidid nõiad pimesi tunnetama, mis ruumis nad on. Selgeltnägijad viidi Tallinnasse loodusmuuseumi metsasaali.

Kuuendas saates ei kuulutatud välja parimat selgeltnägijat. Saatejuht Urmas Eero Liiv sõnas, et seekordne otsus kellegi saatest ära saatmiseks oli eriti raske. Koju saadeti nõiateaduste magister Liina, kelle närvid ei olnud saate jooksul väga hästi vastu pidanud.