Erinevates Eesti kirikutes toimuva kontserttuuri raames esitatakse nii koos kui eraldi teineteise uuemat ja vanemat loomingut.

Siiri Sisaski sõnul on detsembris toimuvad kontserdid esimene kord, kus nad Tõnis Mägiga ühiselt laval oma loomingut esitavad.
“Tunneme Tõnisega teineteist juba päris kaua, kuid me ei ole varem kunagi koos kontserte andnud.
Mõlemad osalesime mõned aastad tagasi muusikalis "Evita", ent seal olin mina mitte mina ise, vaid Evita ja Tõnis mitte Tõnis, vaid Che ning Tartu Raekojaplats oli väike Argentiina,” ütles Sisask.

Siiri Sisaskit üheks Eesti omapärasemaks lauljaks tituleeriv Tõnis Mägi ootab huviga eesolevaid esinemisi.
“Siiri on minu silmis üks omapärasemaid Eesti lauljaid, kellel on kindel visioon ja keda kodumaa lavadel nii harva näha saab.
Oleme vanad tuttavad ja eesolev kontsertsari esimene kord, kus loomingulist koostööd teeme. Ma usun, et kuulajad saavad tänu laval loodava mõnusa harmoonia ja energia kooslusele positiivse ja südamliku emotsiooni osaliseks,” ütles Tõnis Mägi, lisades et just see mõnus harmoonia ja energeetiline side teeb ettevalmistustöö niivõrd nauditavaks.

Piltlikult justkui teineteisele laulva etteaste raames kõlavad mõlema muusiku repertuaarist tuntud lood, mis on inspireeritud jõulu- ja talveajast.
Nii saab kuulda näiteks Sisaski esituses tema “Unelaulu” ning koos Tõnisega esitatavate lugude seas kõlavad teiste hulgas "Leib jahtub" ja "Surma nimi". Lisaks kõlab esmakordselt mõlema solisti uus looming, mida on oodata ka tulevaste helikandjate peal.

Lauljaid saadab saadab taustabänd, kuhu kuuluvad Robert Jürjendal kitarril, Citra Krista Joonas bambusflöödil ja Arno Kalbus rütmipillidel.

Kontserdid toimuvad:

18.12 - Keila kirik
19.12 - Räpina kirik
22.12 - Viljandi Jaani kirik
23.12 - Rakvere kirik
25.12 - Tartu Peetri kirik
26.12 - Pärnu Eliisabeti kirik
27.12 - Tallinna Kaarli kirikPiletid ilmuvad vabamüüki alates 16. novembrist.