Carl Danhammer on Eesti 1990ndate aastate üks enim jutuainet tekitanud äri- ja meelelahutuspersoon. Oma ülipillava elustiili- ja krõbedate sõnavõttudega tuntuks saanud Danhammer ühendas enda ümber noore vabariigi äri- ja riigijuhtide koorekihi. Temaga sõbrunesid nii vabariigi kõrgeimad võimukandjad kui "Metsiku Lääne" ajastu ärihaid.

Skandaalne Carl Danhammer tõmbas magnetina enda külge nii kahtlaseid äritehinguid kui tapmisähvardusi. Tema külluslikud peod kubisesid staaridest ja staarikestest, kes nautisid tema seltskonnaga kaasa käiva kuldse sära kiiri.

Peale ulmelist Eesti-perioodi jagab Danhammer oma märgatavalt vaiksemat elu Soome ja Ghana vahel, mille prints ta on, kandes eksootilist Tamawura tiitlit. We Love The 90sel esineb Carl Danhammer oma Elvise kavaga.

Sel aastal esinevad välismaistest staaridest We Love The 90sel Whigfield, No Mercy, Nana, Loona, La Bouche, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor. Lähiajal selguvad ka Eesti artistid.