Uut Eesti muusikat propageeriva kontserdisarja peakorraldaja Mihkel Matkevicius ütles, et sünnipäevakontserti ta liiga tseremoniaalseks ajada ei plaani, vaid tavalise kolme asemel näeb laval lihtsalt poole rohkem ansambleid - Wigla, Nirg, Progress, Sons of Nordic ja "Eesti otsib superstaari" saatest tuntud Kevin Johannsoni bänd Pen London and The Box. Ürituse peaesineja on Tartu indie-popi ansambel Animal Drama.

„„Leace & Pove“ pakubki võimaluse noortele bändidele keldrist välja tulla ning jagada lava tihtipeale ka tuntumate ja vanemate tegijatega,“ rääkis Matkevicius ning enda sõnul ta teist sellist ainult live muusikaga noorele publikule orienteeritud sündmus praegusel ajal ei teagi. Animal Drama ja Pen London and The Box teevad britpopi sugemetega indie-muusikat ning nooremate esinejate repertuaarist leiab progerokki, rokki ja vanu folklugusi uues võtmes.

Alla 18-aastased muusikasõbrad võivad peol viibida omapead kuni kella 23-ni, pärast seda täiskasvanud saatjaga. Pileti eest tuleb välja käia 5, flaieri ettenäitamisel 3 eurot. Head pidu!