"Meie laul on see aasta pisut teistsugune. Rohkem akustiline ja räägib konkreetse loo ühest tüdrukust, kelle nimi on, nagu pealkirjastki näha, Elise. Anname sellele praegu oma viimast lihvi ja anname varsti kõigile kuulata," lubab Trafficu solist Silver Laas Publikule antud intervjuus.

Kuigi nii Silver kui teised Trafficu poisid on Eesti laulu võistlusel juba vanad kalad, ei usu nad, et see mingit märkimisväärset eelist annaks. "Pigem on tore jälle sellel karussellil kaasa teha. Palju sõpru-tuttavaid hakkavad omavahel võistlema ja see on äge!" arvab Silver.

"Für Elise" ei ole spetsiaalselt Eesti Laulule kirjutatud. "Mingi algne demo oli Stigil juba ammu ja see konkursi tähtaeg kannustas meid selle ilusti ära vormistama. Me saatsime see aasta ainult ühe loo. Muidu võivad oma lood omavahel konkureerima hakata," põhjendab ta.

Silver on 20st loost hetkel kuulnud ainult 5, sest kõik nokitsevad usinasti ja rohkem lugusid väljas pole ning Trafficu oma nende hulgas. "Peame veel puhkpillid sisse mängima, aga tahaks selle aasta sees valmis jõuda. Seni kuuldud lugude hulgast on Lenna tuntud headuses," kergitab ta saladuskatet oma hetke lemmikult.