Solarise turundusjuhi Georgi Viiese sõnul on Solarises algaval nädalal iga päev mitmeid põnevaid esinejad igas vanuses külastajatele, kuid 25. detsembril üllatab Solaris ainsa sel päeval täielikult avatud suurema keskusena võimsa jõulukontserdiga.

"Teiste seas esinevad esimesel jõulupühal Lenna Kuurmaa ja Mihkel Mattisen akustilise kavaga, üles astuvad „Eesti otsib superstaari“ finalist Marten Kuningas ja tundeküllane tšelloansambel C-Jam ning samal õhtul toimub ka Solarise jõululoterii “Võida Solaris päevaks endale” võitja loosimine," ütles Viies.

Solarise aatriumi püstitatud 8 meetri kõrguse kuuse all esinevad kogu jõulunädala jooksul mitmed tantsutrupid, Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kool, Nõmme Noortemaja tantsuansambel ja Meero Muusiku laululapsed. Lisaks annab oma esimese akustilise kontserdi Eesti alternatiivrokigrupp Pimpfish ja sütitavat meeleolu loovad ka Ukraina ansambel Tšarõ ja kaunis Anna oma idamaise tantsuga.

Solarise Rävala pst poolsel küljel on alanud jõulupuude müük ning keskuse aatriumis tegutseb jõululaat, kus saab pakkida kingitusi, osta ilutulestikuvahendeid, talutooteid, käsitööd ja palju muud põnevat. Solarise katusel on avatud vabaõhu-jõulupark, kus on kohal jõuluvana ja päris põhjapõdrad. 24. detsembrini tegutseb jõulupargis koos jõuluvanaga ka fotograaf, kes koos oma abilisega teevad soovijatest koos jõulutaadiga pilte ja trükivad need kohe ka välja.