Tänu grimeerijate ja kostümeerijate suurepärasele tööle on meie kaheksast armastatud lauljast ja näitlejast saanud nii Eesti kui ka maailmakuulsate artistide koopiad. Hämmastava täpsusega on saates osalejatel õnnestunud tabada nende poolt parodeeritavate lauljate miimika, liikumine ja hääletämber.

Loosi tahtel kehastuvad osalejad esimeses saates järgmisteks staarideks:

Peeter Oja - Joe Cocker

Getter Jaani - Koit Toome

Tanel Padar – Üllar Jõrberg

Henrik Normann – Vello Orumets

Hanna-Liina Võsa – Marilyn Monroe

Evelin Võigemast – Amy Winehouse

Karl-Erik Taukar – Hendrik Sal-Saller

Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti, Elina Pähklimägi, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Saate lõpus selgitatakse võitja, kes saab annetada võidusumma 1000 eurot enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile.

Kogu sarja võitja selgub finaalsaates maikuus ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot!

„Su nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud publiku paljudes Euroopa ja Aasia riikides ning jõuab esmakordselt selle aasta suvel ekraanile ka USAs.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab Mart Sanderi juhtimisel TV3s eeloleval pühapäeval kell 20.00. Samuti saab saadet vaadata otse internetis TV3Play lehel: tv3play.ee, kus saatejärgselt näeb ka kõiki esitusi eraldi.