Argiõhtust ja päevakajalist meelelahutust leidub sügisest TV3 ridades nii noortele kui vanematele vaatajatele. Eesti televaatajani tuuakse uus kokasaade, pingeline noorteseriaal, eluohtlik reisiseiklus, hoogne tele-show, terav ajakirjanduslik saade, Urmas E. Liivi eriprojekt ja Eesti kõigi aegade pööraseim suhte-reality.

Lisaks uutele hittidele pakuvad seltsi ka vanad lemmikud. Ekraanile ilmuvad "Kättemaksukontori" uus kriminaalne hooaeg ja "Padjaklubi" enneolematu seiklus, "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" nõiduslik lahing, uus inspireeriv hooaeg saates "Kallis sa oled kosunud" ja kahtlemata ka Eesti armastatuim paroodia-show "Su nägu kõlab varsti tuttavalt".

Mitmeid põnevaid ja kaasahaaravaid saatesarju saab TV3 ekraanil näha juba septembris!

Eesti armastatuim paroodia-show "Su nägu kõlab varsti tuttavalt"

Sel sügisel jõuab TV3 ekraanile "Su nägu kõlab varsti tuttavalt" värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Lisaks aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Väljalangenud osaliste asemele astuvad iga nädal uued inimesed ja võimaluse oma annet näidata saavad paljud uued talendid. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel.

Uus ajakirjanduslik saade "Laser"

Vajad teejuhti paremasse maailma? Teravate teemakäsitluste poolest tuntud ajakirjanik ja saatejuht Marii Karell ja uhiuus ajakirjanduslik saade "Laser" on selle eest hoolitsenud. Karell toob iga nädal vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused, mis avab inimesi ning teemasid üllatavast vaatenurgast. "Laser" on teistsugune kui ükski teine Eesti ajakirjanduslik saade – see on terav, mõtlemapanev, inimest ja keskkonda väärtustav ning innovatiivne. Saade koosneb intervjuudest, eksperimentidest ja testidest, mille teemad on nooruslikud, nutikust ja elukeskkonda väärtustavad.

Uhiuus reedeõhtune maiuspala „Joel Ostrati suur õhtusöök“

Toiduarmastajatel on põhjust rõõmustada, sest sel sügisel toob 10-aastase restoraniärikogemusega ettevõtja ja hinnatud tippkokk Joel Ostrat ekraanile päris oma telesaate. "Suur õhtusöök" on saatesari, mille igas episoodis esitab tunnustatud restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat ühele Eesti staarile väljakutse panna end toiduvalmistamises proovile ja valmistada tipptasemel õhtusöök sajale inimesele. Kõik see on naljakas, praktiline ja põnev üheaegselt. Kuidas saavad hakkama sellega Tõnis Niinemets, Lenna Kuurmaa, Mattias Naan, Kristel Aaslaid, Peeter Oja ja paljud teised, näeb juba sügisel.

Eesti kõigi aegade pööraseim suhte-reality "Rannamaja"

Uus suhtereality "Rannamaja" pakub vaatajale kuhjaga romantilisi suhteid ning pööraseid seiklusi! Kuus noort ja vallalist kolivad elama rannamajja ühe eesmärgiga – luua romantilisi suhteid ja leida omale kaaslane. Kui kokkukolinute hulgas sobivat paarilist ei ole, siis korraldavad nad üle nädala vallaliste pidusid eesmärgiga leida kaaslane pidutsedes.

Uus vinge reedeõhtune tele-show "Kaks kanget LIVE"

Televaatajaid rõõmustavad ka mitmekordne Eesti parim meessaatejuht Kristjan Jõekalda ning Teet Margna ja seda oma verivärske tele-showga. Legendaarse teleduo uus stuudio-show "Kaks kanget LIVE" lubab tulla nooruslik, tempokas ja põnev. Kaks kanget lähevad nüüd ka stuudiost välja, korraldavad oma talendikonkursi, osalevad mängulistes eksperimentides ja pakuvad iga nädal vaatajatele uusi üllatusi. Eesti kuumimad staarid, meeleolukad intervjuud, parim huumor ja hea muusika. Teet ja Kristjan ootavad kõiki telerite ette septembris!

Urmas Eero Liivi uus dokumentaalne eriprojekt "Ma pääsesin Estonia katastroofist"

25 aastat tagasi uppus parvlaev Estonia ja viis märga hauda 852 inimest. Kuid ometi oli ka ellujäänuid. Nüüd toob Urmas E. Liiv ekraanile viie eestlase imelised pääsemislood, kus on nii üleloomulikku ettenägemist, kainet arvestust ja müstiliselt arusaamatut õnne. Nii avameelselt ei ole seda lugu varem räägitud. Urmas E. Liivi uus dokumentaalne eriprojekt "Ma pääsesin Estonia katastroofist" jõuab ekraanile juba septembris!

Uus eluohtlik reisiseiklus "Põhjaminek: Tseljuškini neem"

2019. aasta jaanuaris startis seitse Eesti automatjakat üliekstreemsele põhja-ekspeditsioonile ambitsioonika eesmärgiga jõuda esimeste inimestena tavamaasturitel Euraasia mandri kõige põhjapoolsemasse punkti – Tšeljuskini neemele. Tee sinna on katkendlik ja inimtühi ning ränduritele on seltsiks vaid põhjapõdrad, lumekanad, gigantsed jänesed ja jääkarud. Kahekuulisele ekspeditsioonile starditi kolme eriettevalmistusega maasturiga. Paraku polnud ettevalmistustest ega ka kaasa veetud varustusest suuremat abi kaugel põhjas ees oodanud õnnetuse vastu, sest üks maastur vajus vahetult enne sihtpunkti läbi merejää ja uppus. Uus eluohtlik reisiseiklus "Põhjaminek: Tšeljuskini neem" stardib juba sügisel!

"Kallis sa oled kosunud" uus inspireeriv hooaeg!

Higi, pisarad ja enese ületamine – teekond ideaalkaaluni võib olla painavalt raske! Saatejuht Liina Randpere ja toitumisnõustaja Erik Orgu juhendamisel saab alguse kaalusaate uus inspireeriv hooaeg! Kas kindel meel ja kuude pikkune trenn viivad need 8 osalejat eesmärgini? Seda kõike näeb juba sel sügisel TV3 ekraanil!

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus nõiduslik hooaeg

Algab uus maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks. 12 eriliste võimetega selgeltnägijat, šamaani, nõida, maagi ja ennustajat alustavad müstikat täis võistlust Eesti parima selgeltnägija tiitlile. Otse telekaamera ees toimuvad sündmused, millele tavamõistusega ei ole võimalik seletust leida ja lahenduse saavad inimesi ja peresid aastaid piinanud lood. "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uhiuus alustab juba septembris.

"Padjaklubi" särtsakas uus hooaeg

"Padjaklubi" toob teleekraanile tõelise seksikuse! Elu on teinud oma korrektuurid ja sära tüdrukute elust on hakanud kaduma. Laurast on saanud titemamma, kes räägib ka täiskasvanutega nagu beebiga. Kristina on ikka veel löödud Tristanilt korvi saamisest. Ühtäkki mõistavad tüdrukud, et nad on kaotanud oma kunagise sära. Ühine mure liidab vanad vaenlased – tuleb taas saada seksikateks! Seda kõike juba septembrikuus!

"Kättemaksukontori“ uus kriminaalne hooaeg

Kui sul on probleem, siis Kättemaksukontori uksed on alati avatud! TV3 kõigi aegade edukam krimisari seab meie lemmikdetektiivid vastamisi värskete juhtumitega. Olgu selleks karm äri või leping saatana enesega.

„Seitsmesed“ toovad vaatajani päevakajalised uudised

Et end värskeimate uudistega kurssi viia, tasub lülituda TV3 kanalile ja seda igal sügisõhtul! Mart Mardisalu, Sirje Eesmaa, Marek Lindmaa, Ingrid Teesalu ja Kadri Pikhof hoolitsevad selle eest, et vaatajateni jõuaksid päevakajalised ja olulised sündmused.

Uued kaasahaaravad olukorrad saates "Sotid selgeks" koos Marek Lindmaaga

Ajakirjandusliku saatesarja "Sotid selgeks" uus hooaeg aitab hätta sattunud ja oma murega üksi jäänud inimesi. Iga päev kuuleme lugusid inimestest, kes on sattunud kiusliku naabri, ebaausa ettevõtte või pettuse ohvriks ja keda mitte keegi ei aita. Olgu inimese mure suur või väike, Marek leiab sellele lahenduse.

Uued šokeerivad tõsielul põhinevad osad saates "Suletud uste taga"

Vaatajate poolt armastatud ja tõsielul põhinevate lugude sarja "Suletud uste taga" uued osad jõuavad ekraanile juba septembris. Põnevad, keerulised ja mõtlemapanevad lood tavaliste inimeste tagatubadest jõuavad vaatajateni, paljastades, mis toimub suletud uste taga tegelikult.

"Võimalik vaid Venemaal" uus humoorikas hooaeg

Naljakad seiklused, närvekõditavad julgustükid ja pöörane liiklus. Venemaa inimestel on erakordne oskus sattuda kõige jaburamate situatsioonide keskele või tunnistajaks ning kõike seda ka filmida. Lõbus ja värvikas klipisaade toob ekraanile idanaabrite päriselust jäädvustatud kõige naljakamad situatsioonid, juba septembris!