“See ongi see, mida meie tahame! Sellisest elust olemegi väiksest peale unistanud,” ütles Jana Liisa Johannson, kui jutuks tuli staarikarusselli sündmusterohke argipäev.

Finaali pääsenud nelja tüdruku sõnul on kõik finalistid tänaseks headeks sõpradeks saanud ning omavahelist konkurentsi ei tunnetata. “Pigem oleme suur grupp, kes koos elab hotellis ja käib laulmas. Meil on tore ja vaba õhkkond,” rääkis Anelle Tamm. Lisaks usub Anelle, et keegi finalistidest pole verejanuline ning võidu nimel üksteisele “peale astuma” ei hakata.
“Me kõik tahame teha muusikat, mis meile endile meeldib,” sõnas Jana Liisa, nentides, et kindlasti tuleb arvestada ka rahva soove, kuid esmajoones järgida seda, mida hing ihaldab.

Annabel Guitar usub, et just tänu superstaarisaatele on lihtne Eesti muusikamaastikule pääseda. “Eks see ole ka üsna pikk ja närvesööv tee, aga võib-olla kõige lihtsam viis, sest kui sa tõesti jõuad finaali, siis sind tegelikult märgatakse,” selgitas Annabel. “Kindlasti annab julgust seegi teadmine, et ka teised, kes on siin saates osalenud, kuid pole võitnud, on muusikamaastikul väga tuntuks saanud,” märkis Anelle, tuues näiteks Karl-Erik Taukari.

Kõik tüdrukud käivad saatega paralleelselt gümnaasiumis, kinnitades, et topeltkoormus elu hulluks ajanud pole. “Saate ajal on mul ses suhtes vedanud, et õpetajad on väga toetavad ja vastutulelikud,” tõdes näiteks Tõrva Gümnaasiumi lõpuklassis õppiv Gertu Pabbo.

Juba eeloleval pühapäeval astuvad neiud TV3 vaatajate ette “Eesti otsib superstaari” esimeses finaalsaates.