Ooperiõhtu korraldaja BDG Musicu produtsent Priit Mikk sõnas, et peatselt avatava Nokia Kontserdimaja tipptehnika tagab vaatajatele ühtaegu maailma tuntuima ooperiteatri väärilise kultuurielamuse kui haarab kõrgtehnoloogilise kvaliteediga. „La Scala ooperihooaja pidulik avamine on Euroopa kultuuriringkondade suursündmus ning esmakordselt avaneb meie ooperisõpradel võimalus sellest osa saada Tallinnast lahkumata,” kommenteeris Mikk, kelle sõnul püüavad korraldajad luua Nokia Kontserdimajas lisaks tippooperielamusele ka avaõhtuväärilise piduliku õhkkonna. Otseülekannet on palutud sõnavõtuga sisse juhatama Arne Mikk, kes on lavastanud „Carmenit“ Rahvusooperi Estonia laval ning ise ka korduvalt La Scalat külastanud. Ooperiõhtule lisab toetajana sära Martell.

Enam kui kahesajaaastase ajalooga suurejooneline ja harukordse akustikaga ooperiteater La Scala ehk Teatro alla Scala Milanos on üks maailma kuulsamaid ning ühtlasi Euroopa suurim ooperiteater, mis mahutab kuni 2000 inimest. Teatri ooperihooaja avamine leiab iga-aastase traditsiooni kohaselt aset Milano kaitsepühaku Püha Ambrosiuse päeval, 7. detsembril.

Ooperiõhtud muutuvad Nokia Kontserdimajas uuest aastast igakuiseks

Uuest aastast vähemalt kord kuus Nokia Kontserdimajas toimuvatel ooperiõhtutel jõuavad siinse publiku ette otseülekandes veel mitmed tuntud ooperiteosed Euroopa juhtivate ooperiteatrite repertuaarist. Ooperiõhtud jõuavad Nokia Kontserdimajja BDG Musicu ja leviettevõtte Emerging Pictures koostöös. “Teeme koostööd kümnete saalidega, kuid Nokia Kontserdimaja on seninähtutest kindlasti parim ning sobib tippooperi nautimiseks suurepäraselt,” kiitis Emerging Pictures’i juht Giovanni Cozzi ning lisas, et ettevõte vahendab maailma esiteatrite etendusi, suurkontserte ning sõltumatuid filme HD kvaliteedis suurele ekraanile paljudes paikades üle USA, Euroopa ja Austraalia.

Pilet La Scala avaooperi „Carmen“ etendusele Nokia Kontserdimajas maksab 250 krooni. Pileteid müüakse Piletilevis ja Ticketpro.ee veebikeskkonnas.