Silja firma kannab nime OÜ Silja Sport ning esindab Eestis Björn Daehlie rõivafirmat, mida armastab kanda Eesti koondis. Praegu tegeleb Silja suusatamisega igapäevaselt vaid hobi korras, et töö - ja kodumuredest eemale saada.

Esimene eelroog: Kodujuustusalat
Vaja läheb:
1 pakk kirsstomateid
1 tk kapsast
kodujuustu
riivitud parmesani juust
riivitud gouda juustu
sidrunit
soola
sidrunipipart
punase veini äädikat
Valmistamine: Haki kapsas ning poolita kirsstomatid. Sega hakitud kapsale ja tomatitele kodujuust, parmesani juustu ja Gouda juustu. Sega komponendid ning maitsesta salat sidrunimahla, soola, sidrunipipra ja punase veini äädikaga. Serveeri salat paneeritud tursaga.

Teine eelroog: Paneeritud tursk
Vaja läheb:

tursa kala
sool
sidrunipipart
2 muna
jahu
Valmistamine: Sulata külmutatud tursafileed. Poolita kala. Maitsesta kala soola ja sidrunipipraga. Klopi munad. Kasta kalad munast ja siis jahust läbi. Prae tursk pannil koos õliga. Serveeri paneeritud tursad koos kodujuustusalatiga.

Pearoog: Lasanje
Vaja läheb:

lasanje plaate
basiilikut
koriandrit
veise hakkliha
tomatipastat
buffalo mozzarellat
riivjuustu
sibulat
küüslauku
soola
pipart
Valmistamine: Haki basiiliku- ja koriandrilehed. Prae potis veise hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga, lisa tomatipasta, basiiliku- ja koriandrilehed ning hauta potis. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Kata ahjuplaat oliivõliga ning lao peale lasanje plaadid. Kata ahjuplaadid hakklihaseguga ning laota peale mozzarella viilud. Kata esimene kiht lasanje plaatidega. Kata teine kiht hakklihaseguga ning puista peale riivjuustu. Kata lasagne küpsetuspaberi ja fooliumiga ning pane 180 kraadi juures tunniks ajaks ahju. 15 minutit enne lõppu võta foolium ja paber maha, et lasanje pealmine osa saaks pruunistuda. Söö kuumalt.

Magustoit: Lapi juust toormoosiga
Vaja läheb:

lapi juust
muraka toormoos
rõõsk koor
suhkur
Valmistamine: Lõika lapi juust sektoriteks. Vala koor ahjuplaadile ning laota lapi juust koore sisse. Pane juust 170 kraadi juures umbes 10 minutiks ahju. Serveeri juust muraka toormoosiga.