R2 saatejuhid Raul Saaremets ja Madis"Tursk"Aesma mängivad laupäeval nii saates kui peol Retro möödunud sajandi puhast kulda. Märksõnadeks on artistinimed Shamen, The Clash, David Bowie, ELO, REM, Nirvana, Bizarre Inc, OMD, Duran Duran, Simple Minds, Pulp, Leftfield, Suede, U2, Culture Club, The Fall, Dead Or Alive, The Stranglers, Prince, Human League, Cure, Future Sound of London jt. Retro on eetris R2-s laupäeviti kell 15.00.

Reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav kooslus Bashment on Eesti pikima traditsiooniga sündmuste korraldaja, kes aitab avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Ridditron peolisteni toovad kuumad rütmid Tarrvi Laaman, Ringo Ringvee ja Joc.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev uus ööklubi, ainuke Funktion One helisüsteemiga klubi baltikumis. Paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem võimaldab nautida muusikat maksimaalselt, ilma, et hiljem koduteel kõrvad vilistaksid või pea valest helist kumiseks. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju. Studiosse on kolinud Rulers of The Deep´i menupidu Tallinn Express, trummi ja bassi üritus Sin City, kuu kolmandal laupäeval hostib klubi importüritusi välismaalt - nendeks on britlaste Ibiza hitt Pukka Up, prantsuse tantsupidu From Paris With Love jt. 10. detsembril külastab klubi housmuusika dj The Timewriter.
 
26. novembril Tallinnas, klubis Studio (Sauna tn 1), üleval saalis: RETRO - RAUL SAAREMETS ja MADIS "TURSK" AESMA. All saalis: RIDDITRON - TARRVI, JOC ja RINGO.