Juba täna õhtul vallutavad TV3 ekraani vastupandamatud ja ägedad noormehed, kellele veel lisaks kõigele muule antud ka suurepärane lauluhääl. Saade „Eesti otsib superstaari“ on jõudnud poiste stuudiovooruni, kus kümme musikaalset ja andekat noormeest võitlevad oma koha eest finaalis.

"Nad on tulnud, et latt sel hooajal veelgi kõrgemale tõsta ja kuigi nad kõik vääriksid kohta finaalis, pääsevad telefonihääletuse tulemusena edasi kolm televaatajate lemmikut," selgitab saatetiim tänase saate mängureegleid.

Laule kõlab taas seinast seina, alates rokikuningas Elvis Presley rokiklassikast „Jailhouse Rock“ ning lõpetades üllatava coveriga viimase aja ühest suuremast htist, LMFAO „Sexy and I Know It“. Pea pooled noormehed on valinud esitamiseks eestikeelse loo (Ott Lepland „Süte peal sulanud jää“, Jaak Joala „Saatanlik naine“, Music Seif „Sa haara kinni mu käest“, Tanel Padar & The Sun “See on see“).

Järgmisel nädalal valivad kohtunikud kahest stuudiovoorust finaali ukse taha jäänud seitsme tüdruku ja seitsme poisi hulgast kümme võistlejat, kes astuvad üles kolmandas stuudiosaates teist korda. See saab olema nende viimane võimalus pääseda „Eesti otsib superstaari“ viienda hooaja kümne parima laulja hulka.

Täna õhtul asuvad staariks pürgima: Karl Madis Pennar, Karl-Erik Taukar, Karl Mihkel Salong, Carl-Philip Madis, Toomas Kolk, Janek Valgepea, Fredi Pärs, Artjom Jevstafjev, Rasmus Rändvee ning Samuel Reinaru.

„Eesti otsib superstaari“ on TV3 eetris pühapäeval kell 20.00.

Vaata treilerit: