Elinalt uurisid Eesti ajakirjanikud, mitu korda nad kõiki proove ja läbimänge kokku lugedes on suurel Viini eurolaval juba käinud ning kumbki ei osanud seda isegi umbkaudu öelda, mis iseloomustab hästi seda, kui pingelised on olnud nende jaoks need momendid, mil eestlased kodus on nuputanud, et millega meie lauljad kõik senised päevad tegelenud on. "Alati on iga uus proov eelmisest natukene parem," kinnitavad mõlemad.

Ühisintervjuu käigus selgus ka see, et Eestile on nii Elina kui Stig teinud reklaami üpris kõvasti, kuid enesepromoga pole liiale mindud. "Meid kutsutakse koguaeg esinema, aga me oleme ära öelnud ja üritanud pigem puhata," rääkis Stig. Lisaks said mõlemad hinge pealt ära rääkida ka selle, mida nad arvavad pidevast paaripanekust. "Mind see küll ei häiri, et meid paari pannakse! See tuleb lihtsalt kaasa, me ei solvu ega lähe närvi. Las inimesed räägivad, mis nad tahavad," arvas Elina.

Kuigi Elina perekond ja lähedased on olnud Viinis juba mõnda aega, siis Stigi ema ja onu saabusid alles eile. "Nad riskisid ja läksid kindla peale välja, ostes piletid justnimelt finaalipäevaks," muigas Stig ning kirjeldas elavalt seda, kuidas ema tema siinse tervisliku seisundi pärast muretseb. Lõpetuseks kutsusid nad Eesti rahvast üles õhtust show'd nautima. Seda me ka teeme!