Kavas on 5 kohalikku kollektiivi, samuti külalised Venemaalt, Soomest, Islandilt, Belgiast, Norrast. Esindatud on väga erinevad stiilid. Ruslan PX esitleb kontserdil ka oma uut vinüülalbumit.

Ruslan PX, kommenteerides Vene kultuurikriitiku Artjom Troitski arvamust, et endiste NLi riikide põnevaim muusikaskene on Eestis, nendib et Balti riikides tehakse igal pool huvitavat muusikat, kuid et ka Venemaa indie-skenes, olgugi et sealsed mastaabid on täiesti teised, toimub praegu palju huvitavat. Eesti muusikaelust rääkides avaldab ta lootust, et tulevikus ei eristata eesti ja vene keelt emakeelena kõnelevaid muusikuid ja Eesti muusikaline skene on ühtne.

Kokku on TMW tänavuses programmis 5 esinejat Venemaalt: retrokõlalist elektroonikat viljelev duo Kim & Buran; Moskva juhtiv instrumentaalse postroki kollektiiv Mooncake ning melanhoolsete meloodiate austajanna Chikiss Peterburist. Samuti astub üles üks eksootilisemaid artiste tänavuses TMW kavas — lauljanna NAMGAR Burjaatia vabariigist, kes esitab jazzi ja rocki sugemetega traditsioonilist mongoolia ja burjaadi muusikat.

4.-6. aprillil üle pealinna toimuval Tallinn Music Weekil astub üles 233 artisti 20 riigist, neist 165 Eestist. Pärastlõunased linnalavakontserdid on kõigile tasuta.

Manka Boutique TMW klubiõhtu Facebookis