Bassimuusika esitlusel üles astuvate artistide eeltutvustuseks oleme TMW ajaks koostanud 30-minutilise kogumiku, mille saate alla laadida SIIT Et muusika kuulamine meeldivam oleks, siis lisame ka mõned read artistide tutvustuseks:

23.00 Gee
- Juba 1990ndate keskel bassimuusika produtseerimisega alustanud Gee loomingus domineerivad tummised rütmid, sügav bass ja atmosfääriline jazz.
- Lisaks omaloomingule toetab ta muusikat läbi Lejal Genes ja Lejal Globe plaadimärkide ning legendaarse bassijaama Sub FM saate Lejal'Nyte.

23.30 Jeffy Diamond
- Post-Dubstep, Garage ja Broken Beat mõjudest kantud produtsendi omaloominguline sett toob publikuni meeleolukad meloodiad ja palju bassi!

00.00 Slin
- Üks tuntumaid nimesid Eesti bassimuusika maastikul, kes mänginud kõikides Eesti lähiriikides.
- Slini produtseerimisoskused on ta sidunud plaadimärkidega Sumting New ning Dubstar, lisaks juhib ta isiklikku Beaming Light plaadimärki.

00:30 KGB
- KGB on juba väljastanud kaks plaati maailma ühe suurima dubstep plaadimärgi Dub Police all ning sel kevadel on lisa tulemas!

01.00 3421
- Trummarist ja klahvpille mängivast lauljast koosnev Iisreali duuo on oma 8 tegutsemisaasta jooksul aina haaret laiendanud ning nüüd jõudnud ka Eestisse!

01.30 Centron
- Centron on elektroonilise tantsumuusika produtsent Eestist, kes mixib erinevaid muusikastiile minevikust tänapäevase moodsa bassimuusikaga.
- Centron'i debüüt-EP "Funk Me!" ilmub aprilli lõpus UK bassikunni High Rankini plaadimärgi Subverted all.
- Stiililiselt hõlmab see endas nii funk'i, blues'i kui ka swing jazzi, mis on mixitud moodsa glitch-hopiga.

02.00 Superskankers
- Superskankers on kahe tüübi (Broken Fingaz ja Vasar) poolt 2011. aastal loodud dubstep-projekt Tartust.
- Nende debüüt-EP "Overdoze" ilmus 2012. aasta sügisel ning sai muuhulgas toetust BBC Radio 1 ja dubstepi suurnimede Skream & Benga poolt.

02.30 Margaret
- Margaret on noor laulja-laulukirjutaja Eestist, kes on läbi R&B ning souli leidnud omale koha Eesti drum'n'bassi tõelise pärlina!

03.00 WECAN
- See bassiväänajate duo loodi aastal 2011 S.I.N'i ja Firejose poolt, kes mõlemad tundsid, et dubstepis ei ole piisavalt madalaid sagedusi.
- Nende esimest EP'd T"he Beast" on oodata 2013. aasta kevadel plaadifirmast Dubform UK.

03.30 Bisweed
- Noor dubstepi ja elektroonmuusika DJ ja produtsent, kes väljastanud loomingut selliste tuntud märkide all nagu Dubstar, Millions of Moments UK ja Smokin Sessions.

Piletiinfo: Eelmüük 3 €, uksel 5 €. Kehtivad kõik klubi Hollywoodi liikmekaardid. Festivalipassid hinnaga 35 € (alates 1. aprillist 50 €)