Festivali peakorraldaja Helen Sildna sõnul on TMW tänavuaastaks kasvanud nii suureks, et sedalaadi abimeest oli väga vaja: "EMT Live rakendus teeb meie festivalil orienteerumise oluliselt lihtsamaks ja mõnusamaks. Lisaks saab jooksvalt vaadata fotosid, mida artistid, meeskond ja teised festivalikülalised üles laadivad".

Festivali ametlik tunnus Instagramis on #tallinnmusicweek, mida kasutades saab igaüks lisada feed'i lahedaid fotosid käimasolevast kontserdist, juubeldavast publikust või hoopis TMW Maitsete programmi restoranide roogadest.

Äpi saab tasuta allalaadida nii AppStore'ist kui ka GooglePlay'st. EMT klientide jaoks on elu tehtud eriti mugavaks - rakenduse kaudu saab osta ka festivalipassi või kontserdipiletid.

Hiljem lisanduvad EMT Live rakendusse ka Jazzkaar, Muhu tulevikumuusika festival Juu Jääb, Viljandi Pärimusmuusika Festival, Tartu armastusfilmide festival tARTuFF, Pimedate Ööde Filmifestival (PÖFF) ja veel mitmed kultuuri- ja spordiüritused üle Eesti.

Tallinn Music Week toimub järgmisel nädalal, 4.-6. aprillil Tallinna klubides, kontserdipaikades ja tänu Linnalava programmile ka mujal.

Äpp näeb välja selline: