Seymour Steini, kelle teeneks võib pidada The Ramonesi ja Madonna maailmakaardile panemist, heakskiidul sõlmisid lepingu Warner Bros. Recordsiga mullu novembris ka Ewert and The Two Dragons. TMW konverentsil annab Stein, kellest räägitakse kui elavast muusikaentsüklopeediast, intervjuu muusikaajakirja IQ Magazine' toimetaja Allan McGowanile. Ewert and The Two Dragonsi mänedžeri Toomas Olljumi sõnul peaks Steini intervjuu Tallinn Music Weekil olema kohalikus muusikaelus kaasategevate jaoks üks kevade kõrghetki.

Olljum lisab: "Mul on äärmiselt heameel, et Seymour ja Sire Recordsi talendikütt Eric McLellan lisasid TMW oma kevadistesse plaanidesse. Kutse sai neile üle antud juba eelmise aasta oktoobri lõpus New Yorkis. Rõõmu teeb ka see, et nad ei tule ainult viisakusvisiidile, vaid ka külla bändile, kelle talenti nad mõlemad kõrgelt hindavad. Suur au on olnud temaga mitmeid kordi kohtuda ja suhelda ning teada, et Eestist pärit muusika ja ansambel on nüüdsest osa maineka Sire Recordsi ajaloost."

Konverentsi teine legend, Pink Floydi ja lühemat aega ka The Clashi mänedžeerinud Peter Jenner jagab konverentsil oma kogemusi artisti-mänedžeride arutelul. Juba 60ndate keskel endale mänedžerina nime teinud mees korraldas kõigele muule lisaks ka Londoni Hyde Parkis legendaarse Rolling Stones’i esinemise 1969.aastal. Viimastel aastatel on Jenner keskendunud autoriõiguste ja intellektuaalomandi teemadele.

Tallinn Music Weeki konverents käsitleb sel korral innovatsiooni ja uute tuluallikate teemasid ning toob rahvusvahelise publiku ette Garage48 Tallinn Music tehnoloogiainnovatsiooni. Konverentsi eesmärgiks on muuhulgas olla Eesti muusikaettevõtjatele abiks tegevuse laiendamisel välisturgudele.

Konverents toimub 5.-6. aprillil 2013 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses.