„Tema hääles on suvesilituse muretust ja keelatud vilja magusust“ - Marie-Claire

Pea pilvedes, pliiats või pintsel käes on ta alati ise oma laulud kirjutanud ja komponeerinud, joonistanud ja ümisenud, sammudes eluteel. Isa surm tüdruku varases nooruses jättis laulja hinge kustumatu märgi elu ebakindlusest ja hindamatust väärtusest. Arusaama, et igapäevases peitub ilu.

Kogumik Acidulé anti Jaapanis välja 2005. aastal ning Euroopas 2007. aastal, kui Marina oli ringreisil bändiga Nouvelle Vague. Ajakirjanduses (L'Express, Marie-Claire, Vsd, À Nous Paris, Open Mag) võeti Acidulé hästi vastu ning kogumikku müüdi 10 000 eksemplari. Niisiis edukas algus karjäärile. Nüüd hakkas Marina Céleste andma kontserte välismaal, – Moskvas, Peterburis, Amsterdamis, Iserlohnis (Saksamaal), Brightonis, Londonis - kus tal paluti esineda oma nime all isekirjutatud teostega.

Artisti uus kogumik The Angel Pop ilmus Euroopas 2011. aasta aprillis. Siin kompis Marina poppmuusika piire, esitades lisaks omaloomingule muuhulgas kaveri bändi Midnight Oil samanimelise kogumiku loost Beds Are Burning, prantsuskeelse versiooni Accroc aux Bimbos grupi Buzzcocks kerglasest laulust Orgasm Addict ja kummardusena nii naise karjäärile aluse pannud Nouvelle Vague’ile kui punk-rokile ansambli Trio pop-rokiloo Da Da Da.

Marina laulab armastusest, millesse ta endiselt usub, mille aga Rimbaud’ sõnul võib igaüks ise ümber kujundada. Laulu Love Is sõnades kirjutab laulja: „Vajan uut romanssi... midagi ebatavalist... mis muudaks kõike... et avastada uus maailm...“. Entusiastlikult loodab ta, et tema laulud on lootuseannusteks eluraskuste ees, mis peaksid andma kuulajale jõudu hommikul tõusta.

27.–30. juunil toimub uutmoodi kultuuri- ja muusikafestival Tallinn Star Weekend. 28. juunil esineb eksklusiivse kontserdikavaga maailma hiilgavaim tenor José Carreras, koos temaga astub publiku ette Eesti ooperidiiva Annely Peebo. Festivali kolmandal päeval, 29. juunil annab suurkontserdi Sir Elton John, samal laval esinevad Tõnis Mägi ja Briti üks kuulsamaid tantsumuusikastaare Sophie Ellis-Bextor. Tallinn Star Weekendi korraldab EM-Contsert koostöös Tallinna linnavalitsusega.