Kokku on näitusel eksponeeritud kaheksa kunstniku looming.

Näitusel “Uus Põhjamaade moeillustratsioon” näitavad oma värskeimaid töid Marju Tammik, Anu Samarüütel-Long, Kätlin Kaljuvee ja Leana Salvet Eestist, Laura Laine ja Minni Havas Soomest ning Lovisa Burfitt ja Cecilia Carlstedt Rootsist. Kõik välisillustraatorid on kohal ka näituse avamisel ning vastavad huviliste küsimustele reedel, 19. augustil kell 13 näitusesaalis toimuval artist talk’il.

Lisaks toimuvad huvilistele näituse raames moeillustratsioonide workshop'id, kus osalejatele tutvustatakse moeillustratsioonide ajalugu, kaasaegseid tegijaid ja tehnikaid ning kõik saavad ka ise erinevate materjalidega moeillustratsioone luua. Workshoppe viivad läbi Anu Samarüütel-Long, Marju Tammik ja Kätlin Kaljuvee.

Kultuuripealinn 2011 ametlikku programmi kuuluv ning Tallinn Fashion Weeki raames korraldatav näitus on Rotermanni kvartali kaubamajas külastajatele avatud 19. augustist 18. septembrini, esmaspäevast laupäevani 10–20 ja pühapäeviti 11–18. Sissepääs näitusele on tasuta. Näituse väljapaneku loovjuht on Toomas Volkmann, materjalide kujundaja Tuuli Aule.