Juba seitsmendat aastat korraldatava ürituse programmi kuuluvad traditsioonilised jäädisko, autokino, Tervisepäev, Beatboxi Eesti meistrivõistlused, Friday Night Skate, Noorte Omaloomingu Kino, Gorõ Lana ja Noizmakazi kontsert, avatud on ujulad, võimalus proovida esimest sukeldumist jpm. Kõik tegevused, kontserdid jm. toimuvad erinevates pealinna linnaosades ning on kõigile huvilistele tasuta.

Tallinna Noorteöö korraldajad on mõelnud igas vanuses noortele ning noorteöö programmist peaks endale meeldiva tegevuse leidma igaüks. Tänavu oodatakse huvilisi rohkem kui eelnevatel aastatel – viimastel aastatel on osavõtjate arv olnud umbes 5500.

Selle aasta Tallinna Noorteöö põhiürituseks võib kindlasti pidada uudset veemuusika kontserti Kalevi ujulas, kus astub üles tuntud ja tunnustatud kollektiiv Wet Sounds, kes on ainus omalaadne maailmas. Erakordset veealuse muusika etendust saavad nautida 400 noort, kel õnnestunud pilet hankida Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 infokeskusest aadressil Rotermanni 5.