E-R kuni kl 18:00 pilet 65 krooni, alates kl 18:01 pilet 75 krooni.

L-P ja riiklikel pühadel kuni 15:00 pilet 65 krooni, alates 15:01 pilet 75 krooni.

Pere- ja lastefilmidele kuni 12.a. k.a. pilet 40 krooni.

Tudengitele ja ajateenijatele pilet 65 krooni.

Õpilastele ja pensionäridele pilet 50 krooni.

Taskukohase piletiga saab vaatama tulla väärt filmivalikut. Hetkel linastub kinos humoorikas briti draama "Ericut otsimas", mille autor Ken Loach pärjati möödunud nädalavahetusel Euroopa Filmiakadeemia poolt väärika elutööauhinnaga. Nii Cannes'i filmifestivalil kui PÖFFil publiku poolehoidu leidnud filmis kehastab jalgpalliäss Eric Cantona iseennast.

Romantilisemat tooni annab maailma ühe tunnustatuma naisrežissööri Jane Campioni värskeim teos "Särav täht". Inglise poeedi John Keatsi elu käsitlev intiimne, tundlik ning võrratult kauni kaameratööga film on saanud filmikriitikute erakordselt sooja vastuvõtu osaliseks ja linastus PÖFFilgi edukalt Screen Internationali kriitikute valiku raames.

Enne aasta lõppu jõuab ekraanile teinegi tõsielul põhinev värske linateos. Prantslanna Anne Fontaine portreteerib filmis "Coco enne Chaneli" legendaarset moeloojat Coco Chaneli kui armastajat ja võitlejat ning jutustab põneva loo noore naise sirgumisest maailma moeikooniks.

Nooremad filmisõbrad on oodatud vaatama Islandi režisööri Ari Kristinssoni sooja, lumerohket ja kaasahaaravat lastefilmi "Levist väljas" ning Jaapani animameistri Hayao Miyazaki helget muinasjuttu "Ponyo mäe otsas".

Päris pisikestele avaneb aga jõulukuu kahel viimasel nädalavahetusel, 19., 20., 26. ja 27. detsembril algusega kell 11:00 Mudilaste Multilaegas koos toredate jõulufilmidega. Näha saab populaarse Jänku Jussi jõulutegemisi ning nautida ka Rao Heidmetsa animafilmi "Kingikratt" ja Heino Parsi "Lumeveskit". Enne filmiprogrammi algust toimub kõigile meeleolukas meisterdamine, kus iga huviline saab ise teha pilliroost toreda jõulukrooni või vahva kuuseehte. Koostöös Uisuplatsiga on soodne võimalus pärast kinokülastust minna Harjumäele tritsutama.