"Iga inimene on võimeline ennast ise tervendama ja õppima tunnetama energiaid,et seeläbi avastada endas Universumi saladusi," räägib Kalju Paldis, kes rahvasuus on tuntud kui Energoman. Oma tänases töötoas õpetab ta, kuidas energeetiliselt puhastada ja laadida vett, limonaade ja ka näiteks muuta tõhusamaks kreeme, mida endale peale määrime.

Esoteerikahuvilised saavad nõu küsida Katrinilt, kelle töövahenditeks on kaardipakk ja intuitsioon: “Taro kaardid on lihtsalt vahend, mis seletab sümbolite keeles lahti inimese alateadvuse varjatud saladusi, näitab suunda tulevikus ja aitab paremini mõista teisi ja iseennast,” räägib Katrin, kes aitab huvilistel tulevikku piiluda.

Vestlusringis kohtuvad kolm vaimuhiidu: saate “Traditsiooni Tarkus” juht Peeter Liiv, Lilleoru liider ja müstik Ingvar Villido ja transpersonaalse psühholoogia spetsialist Alar Tamming. Koos püütakse leida vastuseid küsimusele “Kuhu kulged, inimene?” ja arutleda eksistentsiaalsetel teemadel.

Õhtu lõpetab inspireeriv film inimese vaimujõust – Dan Millmani ülimenukal teosel põhinev “Rahumeelne sõdalane”, mille kohta muusik Sting on öelnud, et see film võib muuta elusid.

Festivali viimane üritus "Vaimne pühapäev" algab kell 17.00.