“Soomes on publik palju noorem, Eestis on igas vanuses inimesi ja nad kõik pidutsevad,” on Soome DJ ja produtsent The Second Level Pärnus toimunud Weekend Festivalist vaimustuses. “Viisin ka on ema sel aastal Weekendile. Ta on 50-aastane, talle meeldisid Hardwell, Martin Garrix ning Alan Walker.”

20-aastane produtsent räägib saates ka äsja ilmunud singlist koos Ariadnega — mõlemad esinesid Club Hollywoodis toimunud Weekend Festivali showcase’il, kus ka “Weekender” oma kaameraga kohal oli.

Möödunud nädalal toimunud Tallinn Music Week tõi aga Londonist Eestisse ka andeka lauljatari Iirise koos bändiga. Iirise viimane singel „Stranger“ on tõeliselt nakatav poplugu, Iiris räägib muuhulgas, miks ta teeb koos Max Doohaniga praegu oma elu kõige popilikumat albumit. "Tal on väga tugev meloodiatunnetus. Tal on alati laulude taga sügavam mõte, mis on minu jaoks väga külgetõmbav," sõnab Max Doohan “Weekenderile”.

Selle nädala suurim rõõmusõnum väga paljude jaoks oli kindlasti see, et The Chainsmokers tuleb esinema Weekend Festivalile Pärnusse. Sellest, miks see USA duo maailmas nii edukas on, muljetavad raadio MyHits muusikajuht Ahto Kruusmann ja SkyPlusi muusikajuht Vaido Pannel.

Weekender on eetris täna õhtul kelll 23.35 TV3-s!