Sel pühapäeval esitavad finalistid laule rokiklassikast ja Jaak Joala repertuaarist. Finaliste juhendas proovis ka Joala õpilane Koit Toome, kelle arvates on tõeliselt tore, et superstaarisaates on sel hooajal ka Joala laulude voor. „See on suur austusavaldus ühele väga tähelepanuväärsele ja erilisele Eesti artistile,“ kommenteeris Toome.

Karl-Erik Taukar valis Joala repetuaarist loo „Vildist kübar“. „Selle looga astun ma oma mugavustsoonist välja, sest siin saates pole ma ju ballaade varem esitanud. Proovide põhjal tundub, et loo emotsionaalsus ja sõnumi edastamine on paigas,“ kommenteeris Taukar.

Lugu valides kuulas Karl-Erik pea terve öö Joala repertuaari ja avastas enda jaoks laule, mida ta küll lapsepõlvest mäletas, kuid ei seostanud neid Joalaga. „Lapsena neid lugusid kuuldes ei mõelnud ma esitajale. Paar üllatust oli, näiteks „Valge aurik“ ja „Tooli kõrval tool“, millega tuleb kohe meelde Žiguli tagaistme lõhn ja selle ajastu hõng. See on klassika!“ rääkis Taukar.

Pühapäeval lahkub keegi taas saatest. Oma lemmiku poolt saab hääletada kogu saate vältel ning telefoninumbrid püsivad saatest-saatesse samad.

Fredi Pärs „Ausus“ (Jaak Joala) ja „Whole Lotta Love“ (Led Zeppelin) – 900 73 07
Toomas Kolk „Suveöö“ (Jaak Joala) ja „Holy Diver“ (Dio) - 900 73 03
Elina Born „Nii kokku me ei saagi eal“ (Jaak Joala) ja „Poison“ (Alice Cooper) – 900 73 10
Rasmus Rändvee „Unustuse jõel“ (Jaak Joala) ja „Come Together“ (The Beatles) – 900 73 05
Karl-Erik Taukar „Vildist kübar“ (Jaak Joala) ja „I Want It All“ (Queen) – 900 73 09

Finaalile eelnevas erisaates näeb, milliste tunnetega lahkus eelmisel pühapäeval Janek Valgepea; lähemalt saab tuttavaks Karl-Erik Taukariga ning kuuleb, mis juhtus Rasmus Rändvee sünnipäeval. Samuti selgub, millise tähtsa ülesande usaldas superstaarisaate finalistidele Swedbank.

Erisaade on eetris pühapäeval kell 20.00, otsesaade algab kell 20.30.