Küsimuse peale, kas Taneli süda ka härdub, kui The Suni palasid esitatakse, vastas ta muigega, et The Suni lugusid lauldi siis, kui tema oli saatejuht. "Nüüd, kui ma olen siin ise kohtunik, lauldakse Taukari lugusid. "Vastupandamatu" on saanud tasapisi õudusunenäoks, siiamaani pole Taukari-väärilist esitust kuulnud, küll aga väga lõbusaid!"

Taneli sõnul ei ole tal mingeid kriteeriume, mille järgi ta otseselt oma jah-sõna staarikspürgijatele ütleb. "Ideaalis võiks olla muidugi täiesti suurepärane laulja ja särav tüpaaž. Ja ideaalis võiks ju ka ise lugusid kirjutada, see oleks minu unistus," rääkis Tanel, kuid arvab, et paraku on ise muusika kirjutamisega tegelevaid noori vähe või ei julge nad oma lugusid eriti laulda. "Nende omalugude puhul on ka väga keeruline aru saada, kas nad peavad viisi või ei pea, sest ei tea, mida lugu endast kujutab või mis see viis originaalis olema peaks." Just sel põhjusel palub žürii esitada ka mõni tuntum lugu omaloomingule lisaks.

Paar tüdrukut ja poissi on Tanelile ja teistelegi kohtunikele silma jäänud, kelle oleks võinud saata otsejoones finaali. "Aga on ka selliseid, kes võivad üllatada ja selle mõne kuu jooksul tohutult areneda."

Kuigi nii mõnigi osaleja on eitava vastuse puhul olnud emotsionaalselt liimist lahti, ei ole Taneli sõnul veel keegi päris hüsteeriliselt nutma hakanud. "Enamus on suutnud oma pisaraid tagasi hoida, kuniks nad siit uksest välja lähevad."