"Ma olen enam-vähgem kõiki asju juba teinud. Ilusti laulvaid inimesi olen teinud, tantsivaid inimesi olen teinud ja imelikke inimesi olen teinud," arutles ta tagasi eelmisele hooajale mõeldes.

Fantaseerides, mida ta oleks tahtnud ehk teha, kui kõik efektiuksed oleks talle valla olnud, siis sõnas ta kindlameelselt: "Ma oleks teinud Prodigy laulu põlevate tünnide ja kiigega ja hullu atribuutikaga."

"Ma ei ole teinud vaid rõvedamaigulist tegelast - Prodigy laulja oli kiilakas, rohelised juuksed, hull meik, ninarõngas - kreisi käitumisega laval. Seda ma pole teinud, aga võibolla kunagi tuleb võimalus," avaldas ta lootust, et saab ka midagi pöörasemat proovida.

Uurisime Tanjalt ka, kas neidsamu näosaates nähtud etteasteid on ta veel tagantjärelegi esitanud. Mihhailova sõnul on seda küll palutud, ent kuna tegu on suure ettevõtmisega, mis hõlmab grimmimeeskonda, juuksureid ja kostümeerijaid ja on kulukas, on asi selle taha jäänud. Ometi on ta korra ühel erapeol saanud Pavarottiks uuesti kehastuda - tegu oli suure sündmuse ja ettevõtmisega ja nad said endale seda lubada. "See oli mu enda üks lemmikutest ka eelmise hooaja ettastetest."