"Tantsuakadeemia näol on tegemist täiesti uue kontseptsiooniga. Oleme selle kopeerinud New Yorgist Broadway Dance Centerist," räägib Märt Agu, kust tuli idee oma tantsukooli rajamiseks.

"Siin on koos natukene ühte ja natukene teist. Lähiajal hakkab toimima ka kooli formaat, aga seniks on meil erinevate tasemetega stuudio, kust peaks igaüks leidma endale midagi meelepärast ja enda tasemega sobivat. Oktoober on omamoodi sisseelamise kuu, kus treenerid teevad trenne vastavalt trenni tulnute tasemele ja võimetele. Novembrist proovime juba ka ise rohkem trenne lahterdada vastavalt võimetele."

Praegu on sihiks võetud baashariduse andmine, kuid kindlasti loodetakse koolitada ka tulevasi tantsustaare, sest Tantsuakadeemia õpetajad on tänasel päeval ühed kompetentsemad Eestis.

Kas aga inimene, kes varem pole tantsimisega kokku puutnud, võib Tantsuakadeemias saavutada sellise taseme, et pääseb esinema?

"Kui tantsuakadeemia eestvedaja on ka tantsupidude üldjuht ja lavastaja, siis ei pääse ka ükski tantsukooli õpilane soovitusest tantsupeol osalemise nimel trenni teha," on Märt Agu päris kindel.

Tallinna Tantsuakadeemia treenerid on sellised hinnatud tegijad nagu Märt Agu, Kristin Pukka, Eneli Rüütli, Jane Raidma, Endro Roosimäe, Eva-Lena Raenok, Kaidi Udris, Vello Vaher, Aita Vaher, Marit Jänes, Ave Lao, Kadri Kõiva, ja palujud teised. Lisaks teeb Tallinna Tantsuakadeemia koostööd mitmete maailma juhtivate tantsustuudiotega.