“Kui ma sain telefonikõne, et olen võitnud, siis ausõna võttis sõnatuks, sest ma pole mitte iialgi varem midagi võitnud!" räägib võitja. "Hollywood on minu jaoks justkui teine kodu - olen juba viimased kolm-neli aastat ainult seda klubi külastanud. Siiani ei jõua veel kohale, et varsti Hispaaniasse minek!" rõõmustab ta.

Kõigil, kes seekord ei võitnud, ei tasu aga meelt heita, sest päikeselisi reise ja muud põnevat jagub ka tulevikku. "Alates märtsist 2012 võttis Club Hollywood kõik legendaarsed kolmapäevased üritused enda hoolikatesse kätesse, et saavutada uus ärkamine, uus tase!" jutustab klubi tegevjuht Enar Essenson. "Igal kolmapäeval kuuleb klubis parimat peomuusikat hästi valitud DJ'de esituses, lisanduvad ka professionaalsed tantsutüdrukud ja uued reisi- ja auhinnamängud," vihjab ta.

Lisaks lubab Enar, et tulevaste ürituste diskorid on väga hoolsalt valitud. Kes saaks vastu panna Eesti staažikaima plaadikeerutaja Tom Lilienthali sarmile või teada-tuntud JaanJaago, Kert Klausi, Questi, MVP või seksikate naisDJ'de CurlyKills, Liisi ning Krisi rütmidele!