28. novembril oli eetris selegltnägijate saate suur finaal, mille käigus selgitati välja tugevaim "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" osaline.

Finaalieelne katse viis selgeltnägijad hipodroomile, kus pidid panustama õigetele hobustele. Ainsana säras seal Antonina, kes pani õigesti kolm varianti kolmest. Anu paraku sealse ülesandega põrus.

Teisena pidid sensitiivid kokku viima kuulsuse ning talle kuuluva isikliku eseme. Sel korral pani Anu täkkesse vaid ühel korral, mil sobitas kokku Grete Kleini ja talle kuuluva Barbie-nuku.

Kolmandas katses oli tarvis näha kaetud fotosid. Stuudiosse toodi kolmel molbertil suured pildid ning Anu kirjeldas väga täpselt, et tegu on armukolmnurgaga, mille keskmes on meie endine presidendipaar Evelin ja Toomas Hendrik Ilves. Kolmandal pildil olnud Ievat ta konkreetselt ei nimetanud.

Neljanda katse käigus anti kolmele naisele, Jelenale, Antoninale ja Anule kätte verega määritud rätik ning ihuvedeliku omaniku pidid võistlejad stuudios selgeks tegema. Vere omanikuks osutus Hannes Vanaküla, kelle arvas ära vaid Jelena.

Telefonihääletuse järgi osutus televaatajate lemmikuks šamaan Anu.