Eelmise saate „Tähed Jääl“ väljalangeja ennustas Jan Uuspõld õigesti – saatest lahkus Liis Tappo-Treial. Kõige rohkem televaatajate vastuhääli kogus siis Emil Rutiku, kes pärast möödunud nädala head esitust on oma positsiooni parandanud nii televaatajate kui ka žürii silmis. Paf-i ennustusportaalis hindavad Emil Rutiku ja Jekaterina Nekrassova väljalangemist kõige tõenäolisemaks 21% vastajatest.

Pafi ennustuseksperdi Jan Uuspõllu sõnul paistsid eelmisel nädalal positiivselt silma just Emil Rutiku ja Pearu Paulus, kes oskasid lemmikfilmi temaatikat hästi ära kasutada. “Selle ülesande puhul tuli kasuks elukogemus ja seda neil kahel ka jagub,” sõnas Uuspõld.

“Seni kui saates püsib Emil, on seal rohkelt energiat, niikaua kuni püsib Mairold, on seal ka võitluslikkust, kuni püsib Pearu, on seal eneseületamist, aga niikaua kuni seal püsib Kristiina, on seal kõiki neid asju mitmekordselt palju,” sõnas Jan Uuspõld saate tuleviku kohta. Televaatajad hindavad eeloleval pühapäeval kõige ebatõenäolisemaks Mairold Milleri ja Kristina Šmiguni väljalangemist - kelle puhul jääb vaatajate hinnangul väljalangemise tõenäosuseks mitte rohkem kui 3%.

Paf-ennustusportaalis tasuta.paf.ee on võimalik kõigil televaatajatel ennustada järgmise saate väljalangejat. Pafi ennustusvõistluse peaauhind on reis kahele Itaaliasse, Toscana maakonda.

Ennustusmäng kestab kuni „Tähed jääl“ finaalsaateni 2. detsembril.