Alguses ajasime poistega kohustuslikku plaadijuttu ka, mille käigus saime teada, et uuel plaadil on kümme lugu ning esitluskontserdil ei astu lavale mitte neli tenfoldrabbitit, vaid lausa väike orkester. "Meil on keelpillikvartett ja paar bäkilauljat, lisaks saksofon ja klarnet - ühesõnaga muusikaline orgasm kõigile!" kiidab trummar Martin.

Lisaks selgus, et kõigil poistel on omavaheline kokkulepe, et enne esitluskontseti habet ei aja, mistõttu on kõik üsna rääbakalt karva kasvanud. Kõik, välja arvatud korralikult pügatud Martin. "Pets (trummar Martin Petermann toim.) on ainus, kellel on alati habe olnud, aga kes ainsana ajab!" muheleb solist Andres Kõpper.

Kui juba üksteise peale kaevamiseks läks, siis nohises bassimees Meelik Samel, et Andrest on vaja tagant torkida, et ta oma teletegemiste kõrvalt ka bändi tegema jõuaks (Andres Kõpper on TV3 seriaali "Nurjatud tüdrukud" ning kassahiti "Vasaku jala reede" režissöör toim.) "Aga Andres on armas poiss, me hoiame teda!" kinnitasid bändikaaslased.

Multitalendikas kidramees Rain Parve avalikustab aga oma leiutamiskire, näidates jäätisekarbist ja ema kreemipurgist tehtud kärinaplokke. "Tegin ise jah, 20 eurot maksis ja juppe jäi ülegi, poes maksab selline asi üle 300 euro," rääkis ta ning näitas keerulisi jooniseid ja juhtmeid. Ülejäänud bändiliikmed hindavad päris oma MacGuyverit väga. "Ega nad väga ei kurda jah," muigab Rain.

Vaata videot ja kuula nende lugu "If There Was No Sex":