Kahe VIP-pileti ning VIP-laua eest veidi vähem kui Eesti keskmise netopalga välja käinud kodanik ootas festivalile minekut juba märtsikuust alates ning tunneb end tõeliselt petetuna. "499+109+109 eurot pole vist väga väike summa! Lisaks, kui ööbimine juurde arvestada, siis tuleb veel teine sama summa otsa," kirjeldab pettunud muusikasõber. "Ootamine ootamiseks...okei, viibis paar tundi ja lõpuks sai sisse, aga oh imet! VIP-pileti järjekord oli pikem veel kui tavapiletil, pea tund aega sabas seisu ja siis jõuad VIP-telki, kus öeldakse, et pileteid lihtsalt polegi? No tore, jälle ootamine. Lõpuks tulid siis piletid, üksteise seljas rügamine sai läbi ning lootsime, et ehk saab nüüd oma VIP-lauas väiksed joogid teha. Aga ei, polnud, kust osta! Kell 19.42 polnud neli ja pool tundi tagasi alanud festivalist ikka veel osa saanud. Kui lõpuks ühe telgi leidsime, olid sabad sellised, et ei kannatanud trügida, seega jäid joogid ka ära."

Kuna VIP-telgis valitses segadus, eelistati veeta peo esimene pool liivasel künkal ning mõlgutati mõtteid festivalist üldse korraks loobuda ja minna hoopis linna paremat olemist otsima. "Mõtlesime, et lähme alalt välja ja teeme paar kokteili kuskil Pärnu peal, aga siis selgus, et kuna politsei on terve rannaäärse ala sisse piiranud ja inimesi lastakse vähehaaval sisse, võib üksnes ette kujutada, mis tunglemine väravas oli. Nii me siis olime lõksus, juua midagi polnud, mugavast istekohast rääkimata. Jõllitasime pingsalt kella, millal saaks inimese kombel oma kalli raha eest ostetud eelist kasutada...," nuriseb ta ning lisab eelpool kirjeldatud olukorrale täienduseks juurde ka seda, et kuigi hirmkallis VIP-paketis oli ette nähtud ka VIP-tualett, milles kasutajaskond väiksem, järjekorrad lühemad ja puhtus paremini garanteeritud, lasti terve festivali külastajaskond nendessesamadesse WC'desse. "Mitte mingit kontrolli polnud. Ootasime järjekorras koos labaste noorukitega, kes samal ajal oma häda kergendasid seal järjekordade kõrval."

Kauaoodatud laudade juurde jõudis külaline oma kaaslasega alles kella poole 22.30 paiku, kui nähti eemalt, et osa rahvast oli juba sisse lastud, kuid siis selgus asjaolu, et algsest retseptsioonist, kus neile käepaelu väljastati, jäeti pooled asjad vahetamata. "Lisaks oli ka mingi nänn jagamata, aga no see selleks. Igatahes, VIP-telgis küsiti meilt, et kus meie laua käepaelad on ja saadeti meid põhimõtteliselt läbi nende masside tagasi retseptsiooni seda hankima. Me polnud sellega nõus ja suure vaidlemise peale hakkas keegi kedagi taga otsima ja saime ukselt siiski lõpuks selle paela. Ja kõige toredam oli see, et minutipealt kell 1 öösel tuldi koputati õlale, et istutud juba küll ja oleks aeg lahkuda. Et siis selline tore pidu! Suur ebaōnnestumine! Kuidas nad selle korvavad? Lōhnab tarbija petmise järele! Piletiraha tagasi, vähemaga ma ei lepi!"

Weekendi pressiesindaja Gunnar Viese sõnul tegeletakse kõigi pretensioonidega ja kõigile lähenetakse juhtumipõhiselt. Lugejakirja autori poolt välja toodud detailidele ning Publiku poolt esitatud küsimustele ei peetud vajalikuks tähelepanu pöörata.