The Cranberries teatab oma Facebooki lehel, et 8. juulil Õllesummeril toimuma pidanud kontsert jääb ära. "Seoses pereliikme haigusega teatab ansambel kahetsusega, et jätab ära 8. juulil Õllesummeril toimuma pidanud kontserdi. Loodetavasti kohtume siiski peagi Eestis. Ülejäänud suvetuur toimub plaani kohaselt," teatas the Cranberries.

Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonens ütles Publikule, et 5. juuli õhtul kell 21 saabus neile teade The Cranberriese managementilt, milles teatakse, et suure kahetsusega peab artist tühistama kõik lähiaaja esinemised. "Põhjuseks on The Cranberriese laulja Dolores O’Riordani isa kriitiline terviseseisund," ütles Hekkonens.

Õllesummeri korraldaja on hetkel pidevas ühenduses nii artisti managementi kui The Cranberriese tuuri agendiga, otsides võimalikku asendust 8. juuli pealava kontserdile. Esialgu räägitakse läbi nii The Cranberriese võimaliku uue kuupäeva suhtes kui otsitakse paralleelselt uut välisesinejat.

Korraldaja ostab soovijatelt tagasi Piletilevist ostetud reedesed The Cranberriese kontserdi piletid alates 11. juulist. Sama pilet kehtib ka kõikidel festivali päevadel päevapiletina.

The Cranberries ja Õllesummeri korraldaja vabandab kõikide fännide ees.

Õllesummeri korraldaja hoiab külastajaid meedia vahendusel kursis sündmuste arengutega.