Esimesena toimus tippmodelliks pürgijatega fotosessioon, kus tüdrukud pidid kehastama tuntud filmikangelasi. Fotograaf Jaanar Nikker osadele osalejatele ei meeldinud. Grete kurtis pärast fotosessiooni, et nad pidid olema seksikad ja fotograaf tundus teistsugune. Sandra ütles, et fotograaf on kalanäoga. Üldine arvamus oli, et sellise fotograafiga mingit sidet ei saavuta.

Tüdrukud ise hiilgasid sellega, et polnud kuigi hästi filmikangelastega kursis. Kristiina-Liisa ja Monika kehastasid «Seksi ja linna» peategelast Carrie Bradshaw'd, Kairi ja Kristine said Bondi-tüdruku rolli, Olga ja Sandra pidid olema Lara Crofti-rollis ning Grete ja Arni ülesandeks oli kehastada Elizabeth Taylori loodud Cleopatrat. 

Järgmisena ootas ees tervisekontroll. Ortroosikeskuses ilmnes, et paljusid tüdrukuid vaevas seljavalu. Samuti oli nendel probleeme rühiga. Kui tüdrukutel nägemist kontrolliti, tuli välja, et Kairi teadis juba kooliajast, et vajab prille. "Ma teadsin, et raha prillide jaoks ei ole," põhjendas ta, miks polnud endale seni prille ei soetanud. Instrumentarium kinkis seepeale tüdrukutele prillid.

Meigikunstnik Kaia Triisa õpetas tüdrukuid end meikima. Tüdrukud pidid teineteisele meiki tegema ja mitmed tunnistasid, et nad ei oska või ei ole end varem meikinud. Kaia soovitas tüdrukutel alati õhtul meik maha võtta, hoida oma näonahk ja kulmud korras.  

Hiljem pidid tüdrukud endale kümne minutiga õhtumeigi ja soengu tegema. Seejärel õpetas tüdrukutele punasel vaibal poseerimist Delfi fotograaf Martin Dremljuga ja tegi tüdrukutest ka fotod.

Parima kaadri sai Kairi, kes kehastas Bondi-tüdrukut. Koju saadeti pisaraid Grete, kelle pilt oli ilmetu.

Hea lugeja! Kes oleks sinu meelest pidanud modellimajast lahkuma?