Reedel esinevad Rock Cafes kuus bändi, kes kõik on viimasel ajal silma paistnud nii oma kodumaal, kui ka teisel pool piiri. Õhtut alustab aasta algul edukalt Euroopa suurimal muusikatööstuse festivalil Eurosonic osalenud Frankie Animal. Teisena on laval Rootsist pärit Hurricane Love, mis peaks kindlasti meeldima neile, kes naudivad selliseid bände nagu Of Monsters and Men või Mumford and Sons.

Jätkab eelmise aasta Tallinn Music Weeki Skype auhinna võitnud Odd Hugo ning seejärel Eesti Laulult tõelise tuule tiibadesse saanud Daniel Levi bänd. Muusikaauhindade jagamisel puhta töö teinud Curly Strings alustab veidi pärast keskööd ning õhtu lõpetab hetkel Lätis kahtlemata kõige populaarsem bänd Carnival Youth. Põneva faktina tuleb lisada, et Carnival Youthi koosseisus esinevad kaksikutest noormehed, kelle isa – Brainstormi solist Renars Kaupers - ei ole küll vist ühelegi Eesti muusikasõbrale võõras nimi.

Tuborg Green Club ja Raadio Uuno kontsert toimub Rock Cafes sel reedel, 27. märtsil. Kontserdipiletid ning Tallinn Music Week festivalipassid on müügil Piletilevis.

Kontserdi ajakava:

01.30 Carnival Youth (LV) https://www.facebook.com/CarnivalYouth

02.00 – 03.00 DJ