28. juunil astub lauluväljakul festivalikülaliste ette meie aja suurim tenor José Carreras, keda saadab sümfooniaorkester David Gimenézi juhtimisel. Maailmakuulsa tenoriga jagab lava Viini ooperi solist, eestlanna Annely Peebo.

29. juunil esineb Söör Elton John esitab oma ansambliga mälestusprogrammi „40 Years of Rocket Man". Kontserdi erikülaline on Eesti publiku lemmik Tõnis Mägi, sellele järgneb võluva tantsupõrandakuninganna Sophie Ellis-Bextori esinemine.

Esmakordselt kaetakse lauluväljaku lavaesine punase vaibaga, mida mööda sammuvad oma kohtadele "Celebrity Roadi" külalised maailma erinevatest paikadest. Punasele vaibale iseloomulikult kehtib külalistele dress-code, milleks on lihtne, ent elegantne õhtukleit ja tume ülikond. Vaibale on oodata ka erinevaid meediakanaleid, Tallinn Star Weekendi partneriks on TV3, kes teeb punaselt vaibalt otseühenduse. Samuti on punasel vaibal toimuv nähtav kõikidele kohalolijatele, selle eest hoolitseb professionaalne meeskond, kelle käsutuses on 7 kaamerat otseühendusega suurtele külgekraanidele lava juures.

Tallinn Star Weekend ei piirdu vaid suurkontserdiga kahel päeval - lisaks toimub veel mitmeid põnevaid kultuurisündmusi ning festivali saadab värvikas ööelu Tallinna klubides.

27. juunil kell 18 toimub Vabaduse väljakul Tallinn Star Weekendi moe-show. Oma loomingut esitlevad kuulsad moeloojad Venemaalt ja Eestist: Tatiana Gordienko moemaja (www.fashiontg.com), Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ateljeest Embassy of Fashion (www.embassyoffashion.com) ja Liisi Eesmaa. Iga moeetendusel esitletav kleit on täiesti unikaalne. Punase vaiba show tarbeks valmib Vabaduse väljakule spetsiaalne 20 meetri pikkune lava, samuti eraldi VIP-ala kummalegi küljele.

28. juunil kell 14 on kavas korstnapühkijate paraad läbi vanalinna ja martsipani kaunistamise võistlus, 29. juunil kell 11 esineb Eesti vabaõhumuuseumis rahvatantsuansambel Leigarid ja kell 12 Vabaduse väljakul toimub Linnafestival, kus astuvad ülesse Sümfooniaorkester "Art Festival", Mihhailovski ja Kirovi teatrite solistid Peterburist, paaniflöödil soleerib Konstantin Moscovici Moldovast.