1. Irina Embrich

Pruun kleit nõuab julgust. Vehkelja Irina Embrich kannab imeliselt välja Oksana Tanditi disainitud pruuni tualeti ja sinna juurde Piret Loogi loodud pruuni koti. Silma hakkab koti käesanga kaval ja samas mugav lahendus. Imetlen Irina julgust kanda nii riskantne kooslus elegantseks.

2. Merle Liivak

Ajakirjanik Merle Liivak väisas pidu väga kaunis komplektis. Meeldib, et Liivak pole kadunud Liisi Eesmaa loomingusse, vaid kannab selle oivaliselt välja. Iga detail on mõeldud läbi ja komplekti toetavad nii kõrvarõngad kui ka soeng. Siin on näha, et miski pole juhuslik.

3. Ülle Lichtfeldt

Näitleja Ülle Lichtfeldti aasiapäraste mõjutustega kleit on väga stiilne. Imetlen tema juures stiiliga mängimist ja julgust riskida. Sellel pildil on näha, kui hästi väike clutch sulandub kleidi mustriga kokku. Väike detail, mis loeb nii palju.

4. Kaie Kõrb

Endine priimabaleriin Kaie Kõrb mõjub lillas kleidis suurepäraselt. Tema kleit saab särtsu juurde tänu kuldes toonis kotile. Silma hakkab ka see, kuidas poseerides on Kaie jäänud iseendaks. Ta on ka fotoseina ees baleriin.

5. Anu Ansip

Endise peaministri Andrus Ansipi abikaasa Anu on sel korral väga julge lahenduse valinud. Kleidis on peen kollane joon, mis tõuseb koos kollase clutchi ja kingadega esile. Iga naine sellist kooslust välja ei kannaks, kuid proua Ansipi seljas nähtud kleit teeb naist nooremaks ja viib mõtted kevadele.

6. Luule Komissarov

Näitleja Luule Komissarov on näide sellest, et ballile ei pea minema ilmtingimata üüratult kallis kleidis. Saab ka lihtsamalt, jäädes igati väärikaks ja kauniks. Eriti nutikas on proua Komissarovi kott, mida kantakse üritustel harvemini, kuid mida on õhtu vältel väga mugav käes hoida.

7. Maire Aunaste

Riigikogulase Maire Aunaste kostüüm äärmiselt kaunis. Vaadake ka punast kinga, mis kleidi alt piilub ja iseloomustab tema särtsakat iseloomu. Just Aunastele sobib ka see karvane kott, mis tema üldise outfitiga suurepäraselt istub. Mulle meeldib, et ta on ka presidendi vastuvõtul jäänud iseendaks.

8. Siiri Kõljalg

Püksid on sellisel vastuvõtul riskantne valik, kuid siin töötavad avarad varrukad ja kahtlemata on punane sädelev clutch selle riietuse staar. Pole kahtlust, et kott paneb komplekti särama ja punane huul mõjub kirsina tordil.

9. Ingrid Tõniste

Ingrid Tõniste metalne kleit on seljas võrratu. Metalsele kleidile annavad aktsenti hõbedast clutch ja kingad. Need on ajatud, mida võib vabalt kanda nii musta ülikonnaga kui ka teksadega. Tõnistest õhkab rahulolu ja see kajastub ka pildis.

10. Märt Avandi koos pojaga

Märt Avandil ja tema pojal on aksessuaarideks valged ja sinised kingapaelad. Väga vähesest piisab, et luua armas mulje. Lisaks aitavad kingapaelad luua riituses sini-must-valge koosluse. Leian, et lapse seltskonda toomine on väga tore ja tervitatav.