1. Estonian Voices "Kättemaks"

Eesti kõige popima a cappella ansambli Estonian Voices hitt on kahtlemata just see Curly Stringsi kuulsaks lauldu, mis kõneleb naise neimast. Üllataval kombel on selle sõnade autor on hoopiski Jaan Tätte. Laulul on suisa 742 000 vaatamist, mis on peavoolust kõrvalekalduva teose puhul väga hea tulemus.


2. Kadri Voorand Quartet / Kadri Voorand ja Joss Stone "Su jaoks"

Sellel laulul on suisa kaks videot, mis mõlemad on suisa esikolmikus. Voorandi kirjutatud sõnad ja viis on tõeline mõistukõne. Ühes briti muusiku Joss Stone'iga üles võetud video kohta kirjutab briti artist: "Voorandi hääl on nii kummituslik ja tema stiil paneb mõtistlema. Temaga oli väga tore koos video teha! Eesti on kindlasti maru uhke, et neil selline eriline artist võtta." Kuigi lugu on eestikeelne, ei heitu Stone sellest ühti ja lõõritab kaasa. Kahel videol kokku on üle 196 000 vaatamise.

3. Estonian Voices "N'anga Nala"

Seksteti teine hittlugu on kindlasti just see. Kuigi arusaadavaid sõnu pole, on see isegi hea, sest saab keskenduda vapustavale helile, mis tahes tahtmata tekitab vahepeal tunde, nagu oleksime sattunud džunglisse. Video on leidnud isegi üks melomaan teiselt poolt maakera Uus-Meremaalt, kes muusikuid taevani kiidab. Vaatamisi on Arno Tamme kirjutatud teosel üle 74 000.

Kõik need lood tulevad ettekandmisele ka 22. novembril Saku Suurhallis, kus esineb terve trobikond tippmuusikuid – NOËP, Erki Pärnoja, Sander Mölder, Estonian Voices ja vokaalmuusikamaailma absoluutne tipp ansambel Accent.