Esimese Eestis 2007. aastal toimunud "Eesti otsib superstaari" kasvatas enim veel tänaseni tuntud ja tegutsevaid artiste. Saate võitis Birgit Õigemeel, teisele kohale tuli Luisa Värk ning kolmandaks jäi Taavi Peterson.

2008. aastal peetud hooaja saateosalised nii edukad ei olnud kõik. Tänaseni teame me Jana Kaske, ent mis on saanud teiseks tulnud Arno Suislepast ning millega tegeleb kolmandaks jäänud Kristiina Piperal, pole kaua kuulda olnud.

3. hooaeg aastal 2009 tõi muusikamaastikule Ott Leplandi, kes hooaja võitis. Teisele kohale jäi tema järel finaalduellis Birgit Varjun ning kolmandaks Marten Kuningas. Kui Birgit Varjun on muusikamaailmas tagasi tõmmanud, siis Lepland ja Kuningas on edetabelites ka veel 5 aastat hiljem, kumbki oma niši ja austajaskonna leidnud.

Aastase pausi järel peetud neljas hooaeg oli taas kodumaistele kõrvadele helde ja võidukana väljus Liis Lemsalu, kelle kannult Artjom Savitski ning Rosanna Lints, kes tänaseni kõik tegutsemas, võitja edukam kui teised küll. Ka Teele Viira on just selle hooaja leid, kes neljandaks jäi.

2012. aasta võitis saate Rasmus Rändvee, tema järel Elina Born ning nende järel Toomas Kolk. Hooaja suurimaks leiuks hetkelise kodumaise muusikapildi järgi aga sootuks Karl-Erik Taukar, kel finaalkolmikusse asja polnud ning napilt neljandaks jäi.